Home Könyvek listák 4 ok, hogy miért kell elolvasnod Colleen Hoover új könyvét, a Verity-t!

4 ok, hogy miért kell elolvasnod Colleen Hoover új könyvét, a Verity-t!

Colleen Hoover idén újabb regénnyel jelentkezik magyarul, ami a Verity címet viseli. Már volt szerencsém elolvasni a könyvet, és be kell valljam, engem teljesen magával ragadott a történet. Adok is 4 okot, hogy miért csapj le te is a könyvre!

#1 – Colleen Hoover újra megújul! Az írónő nagyon sokszínű, több típusú regényt írt már, de a stílusa és a hooveri csavarok itt is ütnek. És bár ez Kristály Pöttyös lett, ez, és a “női pszichothriller” jelző ne riasszon el senkit, aki szerette az írónő eddigi regényeit az ebben sem fog csalódni.

#2 – A főszereplő író. A November 9 után újra egy íróról írt Hoover, de itt van egy nagyon jó csavar, Lowen ugyanis amolyan megélhetési íróként tekint magára, és a szakmára is. Nagyon érdekes ebből a nézőpontból olvasni az írásról, és Hoover eleve behozott egy csomó írós érdeksséget, kulisszatitkot a sztoriba.

#3 – Ó, micsoda (tiltott) románc! Nem akarok spoilerezni, így csak annyit mondok, hogy a regény romantikus része annyira jó, imádtam a főszereplő párost. És igen, sok a perzselően romantiikus rész, Hoover nagyon jól hozza a romantikus jeleneteket ebben a kötetben is.

#4 – Le fog esni az állad olvasás alatt! Azt már megszokhattuk, hogy a Hoover könyvek tele vannak meglepetéssel és váratlan fordulatokkal, na de ami itt van, hát az mindent visz. Engem állandóan sikerült meglepnie az írónőnek, emiatt egy pillanatra sem ült le a regény, nem vált unalmassá, sőt, még a könyv utolsó sorai is odacsapnak, de keményen.

* Elolvasnád? A kiadótól kedvezményesen beszerezheted! Katt! *