Home Hírek Elátkozott hercegnő keresi a boldogságot az új Vörös Pöttyösben

Elátkozott hercegnő keresi a boldogságot az új Vörös Pöttyösben

Pár év kihagyás után jön magyarul az Éjféli bál 2. kötete, az Üveghercegnő! Ebben a kötetben már Pipacs hercegnő a főszereplő, akinek részt kell vennie egy királyi csereprogramban.

A kötet a Goodreadsen közel 19 ezer csillagozás után is 4.04-es raitingen áll, így minden esély megvan rá, hogy annyira jó legyen, mint az első kötete volt. Már nagyon kíváncsi vagyok rá! Alább az eredeti borítót, és a magyar fülszöveget leshetitek meg.

Jessica Day George – Üveghercegnő (Éjféli bál 2.)

Az egyik átok… a másikhoz vezet.

Miután hosszú évekig átok kényszerítette, hogy minden éjszaka táncra perdüljön, Pipacs hercegnő esküvel megfogadta, hogy soha többé nem húz tánccipellőt a lábára. Éppen ezért csupán vonakodva vállalkozik arra, hogy részt vesz a királyi csereprogramban, amit édesapja a szomszédos országok uralkodóival együtt ötlött ki.

Először nem is tűnik olyan rossznak az élet a távoli Bretonban, főleg mivel felbukkan egy jóképű herceg, aki a barátságát kínálja… sőt talán még többet is. Ám egy Eleonora nevű szegény szolgálólány is megjelenik a színen, és szemet vet a hercegre. Vajon melyik lány fogja elnyerni a szívét? És vajon ki áll a káprázatos báliruhák és cipellők mögött, amikben a nincstelen Eleonora parádézik a bálokon? Csak Pipacs hercegnő lát át a mágián, ami a királyság összes többi lakóját bűvöletben tartja. Mivel egy átkot már sikerült legyőznie, ő a legmegfelelőbb arra, hogy egy másikkal is megbirkózzon.