Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Csúf ez a szerelem? – Itt az Ugly Love magyar borítója!

A Könyvhétre egy új Colleen Hoover kötet érkezik, méghozzá az Ugly Love – Csúf szerelem, amiből Nick Batemen főszereplésével majdnem film is készült, csak nem jött sajnos össze.

A könyvre nagyon kíváncsi vagyok, bár bevallom, picikét tartok is tőle, mert volt, aki imádta, más meg kevésbé. Itt az idő, hogy megalkossam a saját véleményem! 🙂

Colleen Hoover – Ugly Love: Csúf szerelem

Ha meg akarod szegni a szabályokat, készülj fel rá, hogy összetörik a szíved.

Amikor Tate Collins találkozik Miles Archer pilótával, tudja, hogy ez nem szerelem első látásra, sőt, még barátságnak is kevés. Az egyetlen, ami összeköti őket, a tagadhatatlan, kölcsönös fizikai vonzalom. Amikor a vágyaik felszínre törnek, rájönnek, hogy tökéletes párt alkotnak. A férfi nem akar szerelmet, a nőnek pedig nincs ideje rá, így nem marad más, csak a szex. A kapcsolatuk meglepően jól működik, amíg Tate betartja Miles két szabályát:
Ne kérdezz a múltról!
Ne várj semmit a jövőtől!

Eleinte úgy tűnik, tudják kezelni a helyzetet, de aztán gyorsan ráébrednek, hogy semmi sem olyan egyszerű, mint hitték. A szív érzelmekkel telik meg. Az ígéretet megszegik. A szabályok összekuszálódnak. A szerelem csúf fordulatot vesz.

Az őszinte szerelem, a testi vágy és titokzatos múlt örök harcának története.
Vesd bele magad!