Home Hírek Sportos lány őrlődik a szomszéd fiú és a munkatársa közt az új...

Sportos lány őrlődik a szomszéd fiú és a munkatársa közt az új Menő Könyvben

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír: új Kasie West regény jön a Menő Könyvek közé!

A Szerelem karnyújtásnyira hősnője egy sportos lány, aki három bátyjával és a rendőr apukájával él. Az életében a romantika is helyet kap, a szomszéd srác és a munkatársa is felkelti az érdeklődését.

A könyv 2020. július 6-án jelenik meg, alább megnézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget is. A kötet ide kattintva előrendelhető.

Kasie West – Szerelem karnyújtásnyira

Charlotte Reynolds három bátyjával és rendőr apjukkal nő fel. A fiús kiképzésnek is vannak előnyei: Charlie mindenkinél klasszabb futó, jobb kosaras és focijátékos, a baseballról sem sokan tudnak nála többet.

Amikor kénytelen megkeresni a gyorshajtásért kiszabott pénzbüntetését, egy butikban kap munkát, és hirtelen a ruhák, sminkek és egyéb lányos dolgok ismeretlen világában találja magát. És ami még ennél is furcsább, egy olyan fiúval tölti az idejét, aki még sohasem látta, mire képes a focipályán.

A sok hazugság, amit annak érdekében eszel ki, hogy meg tudjon birkózni ezzel a nyomasztó, új világgal, nagyon megviseli, ezért éjszakánként kijár a kertbe, ahol (az őket elválasztó kerítés két oldalán ülve) a negyedik bátyként működő baráttal, Bradennel osztja meg a gondjait.

Vajon ezek a beszélgetések tudnak segíteni abban, hogy megküzdjön a rémálmaival, a múlttal, és mostani életével, ami nem olyan egyértelmű, mint a sportok játékszabályai?