Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

The Darkest Star – Befutott a Luxen spin-off sorozat magyar fülszövege!

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából idén ősszel magyarul is megjelenik a Luxen spin-off sorozata, az Origin széria első kötete, a The Darkest Star – A legsötétebb csillag.

A történet főszereplője a jól ismert Luc, és 5 évvel járunk az Opposition – Ellenállás cselekményei után.  A kötetben Luc mellett Daemon Black és Archer is visszatér, igaz, nem túl hosszú időre. A magyar borító még nem nyilvános, de már megkaptuk a fülszöveget. Íme!

Jennifer L. Armentrout – The Darkest Star – A legsötétebb csillag

A New York Times és a USA Today sikerszerzője, Jennifer L. Armentrout vadonatúj sorozatával visszatér a luxenek és arumok világába.

A 17 éves Evie Dasher a saját bőrén tapasztalta meg az emberiség és az idegenek között kirobbant háború következményeit. Amikor egy razzia során pont az egyik olyan hírhedt klubban tartózkodik, ahol az embereket és a túlélő luxeneket is szívesen látják, megismerkedik az éteri szépségű Luckel, akiről kezdetben azt feltételezi, hogy luxen… pedig valójában valami sokkal erősebb. Luc iránti vonzalma egyre mélyebbre sodorja egy számára eddig ismeretlen világba, ahol semmi sem az, aminek látszik…

Titkok, hazugságok és szerelem… ugorj fejest a luxenek elképesztő világába!