Home Hírek Gyönyörű borítóval jelenik meg újra magyarul a Kisasszonyok folytatása, a Jó feleségek!

Gyönyörű borítóval jelenik meg újra magyarul a Kisasszonyok folytatása, a Jó feleségek!

Tavaly év végén nagy sikert aratott a mozikban a Kisasszonyok film, ami a Louisa May Alcott Kisasszonyok és Jó feleségek című regényéből készült.

A film hírére anno a könyv a Manó Könyveknél is megjelent gyönyörű borítóval, idén július 30-án pedig érkezik a sokatok által várt folytatás, a Jó feleségek is.

A kötet nagyon szépen fog passzolni a Kisasszonyokhoz, meseszép lett ez a borító is. Ide kattintva már előrendelhető, alább olvasható a fülszöveg, illetve beszúrtam a Kisasszonyok borítóját is, hogy lássátok mennyire szépek 🙂

Louisa May Alcott – Jó feleségek

Vidám sürgés-forgással kezdődik Louisa May Alcott lebilincselő regényének a folytatása: esküvőre készül a család. A Kisasszonyok óta eltelt három év, a March lányok felnőttek és nagy várakozásokkal tekintenek a jövőbe.

Meg a fiatal asszonyok gondtalan derűlátásával vág neki a házasságnak, de lassan rá kell jönnie, hogy a családi élet nem egy szakadatlan ünneplés. Húga, Jo életében továbbra is az írás játsza a főszerepet, míg fel nem tűnik a láthatáron Mr. Bhaer. Amy, a kis “dáma”, a művészetnél is nagyobb értékre bukkan külföldi utazásai során.

Csupán az alázatos Beth nem kívánkozik sehova a családi otthon falai közül, és bár az ő terhe a legnagyobb, végül ő is megtalálja a békét.

Ez a meglepetésekkel teli, romantikus, megható és mulatságos könyv méltó folytatása a kedves Kisasszonyok történetének.