Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A Netflix berendelte A Bridgerton család 3. és 4. évadát!

Most érkezett a szuper hír: a Netflix berendelte A Bridgerton család 3. és 4. évadát is, így Benedict Bridgerton & Sophie Beckett valamint Penelope Featherington & Colin Bridgerton is megkaphatja a maga történetét!

A sorozatból jelenleg a 2. évadot forgatják, premier dátum még nincs, de a karácsony esélyesnek tűnik, bízzunk a legjobbakban.

A berendelés kapcsán Shonda Rhimes, a sorozat kreátora így nyilatkozott: „Amikor első alkalommal olvastam Julia Quinn íncsiklandó Bridgerton sorozatát tudtam, hogy elbűvölné a nézőket is.” Hozzátette továbbá, hogy mennyire hálás a Netflixnek az újabb évadokért és a nézőknek is a bizalomért, amit megszavaztak.

* Újra kaphatóak a Bridgerton-regények! Katt *

Update: A hírt Lady Whistledown is megerősítette ^-^ Nézzétek csak!

Julia Quinn – Tisztességes ​ajánlat

Vajon a hölgy elfogadja, mielőtt éjfélt üt az óra? Sophie Beckett nem is álmodta volna, hogy bejuthat Lady Bridgerton álarcosbáljára, és ott a mesebeli herceg várja! Bár gróf leánya, Sophie-t gonosz nevelőanyja szolgálósorba kényszerítette. De ezen a bálon a fess és elképesztően szép Benedict Bridgerton ölelésében keringőzve hercegnőnek érzi magát. Sajnos azonban a varázslatnak éjfélkor véget kell érnie.

Ki ez a páratlan hölgy? A varázslatos báli éjszaka óta Benedict Bridgerton másra sem tud gondolni, mint a ragyogó jelenségre, aki ezüstszín ruhában jelent meg a bálon, és aki miatt vakká vált más nők szépsége iránt… talán csak egy szép, és furcsán ismerős szobalány iránt érez vonzalmat, akit a legkínosabb helyzetből szabadít ki. Megfogadta, hogy megkeresi a titokzatos ezüstruhás hölgyet, de a szép és kedves szobalány közelségében ez a fogadalma gyengének bizonyult. Ha neki adja szívét, vajon eljátssza-e esélyét a mesébe illő szerelemre?

Julia Quinn – Mr. ​Bridgerton csábítása

Mindenki tudja, hogy Colin Bridgerton a legelbűvölőbb férfi egész Londonban.
LADY WHISTLEDOWN TÁRSASÁGI LAPJA,
1824. március

Penelope Featherington titokban imádta legjobb barátnője bátyját, már… nos, már egy örökkévalóságnak tűnő ideje. Miután fél életét azzal töltötte, hogy távolról csodálta Colin Bridgertont, azt hiszi, mindent tud róla, mígnem véletlenül megismeri a férfi legféltettebb titkát…

Colin Bridgertonnak elege van abból, hogy a társaság csak üres fejű szépfiúnak tartja, elege van az élet soha véget nem érő egyhangúságából és legfőképp elege van abból, hogy mindenki folyton a hírhedt pletykalapszerző Lady Whistledownnal foglalkozik, aki soha egyetlen lapszámban sem hagyja őt említés nélkül. De amikor Colin hazatér külföldi útjáról Londonba, rájön, hogy életében már semmi sem ugyanaz, mint volt… különösen Penelope Featherington változott meg.