Home Hírek Tanár-diák romantikus regény jelent meg Főnix címmel

Tanár-diák romantikus regény jelent meg Főnix címmel

Sokunk egyik kedvenc témája a tanár-diák románc, engem legalábbis mindig is érdekeltek az ilyen történetek. Így nagyon örülök, hogy a Szivárványálom Könyvek gondozásában LMBT-témában jelent meg a Főnix.

A kötetet Hajnal Kitti írta, akinek a Falak című debütáló regénye nagyon emlékezetes maradt számomra, így erre is kíváncsi vagyok. Az írónővel nemrég interjú készült, amiben arra a kérdésre is válaszolt, hogy egy ilyen érzékeny témáról jó-e írni.

“Azzal tisztában vagyok, hogy az alapszituáció több szempontból necces, ahogy a történet néhány fordulata is erősen megkérdőjelezhető etikailag. Bár az élet is írt már hasonlót… Fel vagyok készülve rá, hogy emiatt kapni fogok hideget-meleget.”

Alább megnézhetitek a borítót, ide kattintva megrendelhető a kötet, és csatoltam a fülszöveget is.

Hajnal Kitti – Főnix

Kaphat-e főnixként szárnyra hamvaiból egy kapcsolat?
Képes-e egy erősnek indult szerelem túlélni az idő, a titkolózás és a kimondatlan szavak okozta sebeket?

Jake tizenkilenc éves. Három szenvedélye van: a festés, a motor, és Noah. Három éve alkotnak egy párt, Jake épphogy tizenhat múlt, amikor elcsábította a férfit, aki a tanára volt. A kapcsolatukat így több okból is titokban kellett tartaniuk, a négy fal azonban nemcsak köréjük nőtt, egy idő után közéjük is állt.

Az egyre több súrolódás egyre több veszekedést szült, Jake ráadásul egy vitájuk hevében elkövetett egy súlyos bűnt, ami tovább mélyítette közöttük a szakadékot.

Amikor azonban Noah életében feltűnik valaki más, és elszánja magát a szakításra, rá kell döbbennie, hogy ők ketten képtelenek elengedni egymást…