Home Könyves TAG-ek Könyvajánló nagytakarítás üzemmódban

Könyvajánló nagytakarítás üzemmódban

A Lap lap után bloggerénénél, Annánál láttam egy nagyon klassz Könyves TAG-et, aminek megtetszettek a kérdései, így most ezekre felelek, hátha megjön a kedvetek az adott könyvhöz. Íme!

Nehéz elkezdeni | Egy könyv/sorozat, amit nehezedre esett elkezdeni a mérete miatt

Nálam például Cassandra Clare könyvei ilyenek, mert iszonyú vastagok tudnak lenni. A Lord of Shadowstól is tartottam, hogy a hossza miatt unalmas lesz, ráadásul tele sok felesleges résszel, de abszolút meggyőzött a könyv, nagyon szerettem, és nem is érzem túlírtnak. Clare a tökéletes példa arra, hogy néha nem gond, ha egy könyv méretben annyi, mint másnál egy teljes trilógia.

Szellőztetés | Egy felfrissítő könyv

Egyből Rachel Hawkins Hex Hall sorozata jutott eszembe! Annyira vicces és szerethető volt ez a sorozat, ráadásul a kitalált világa is mindent vitt.

A szekrény tartalmának kiselejtezése | Egy könyv/sorozat, amit bárcsak ne vettél volna meg

Nem tudnék megemlíteni egy konkrét címet, így inkább ide sorolnám azokat a könyveket, amiket 300 ft alatt vettem meg, mert durván akciósak voltak, és az volt bennem, hogy “majd elolvasom őket” és “ennyiért ajándék“, de végül csak a polcomon foglalják a helyet az olyan könyvek elől, amiket a történetük, és nem az olcsó áruk miatt választottam ki.

Az ágynemű kimosása | Egy könyv, amiben pár jelenetet bárcsak átírhatnál

Egyértelműen a Neked adom a napot. No nem kéne sok mindenen változtatni, csak a végén adjuk meg az utolsó fejezet Noah-nak is, hogy ne off-page történjenek meg azok a bizonyos dolgok.

Lomtalanítás | Egy sorozat-tag, amire nem lett volna szükség

Én nagyon szeretem Colleen Hoovert, de úgy érzem, hogy a Slammed – Szívcsapás önállóan kerek sztori, a két folytatás sajnos nem ragadott úgy magával.

A kilincsek kifényesítése | Egy könyv tiszta lezárással

Legyen mondjuk a The Goal – mert ott olyan kerek egész feelingem volt, beláttunk kicsit a korábbi főhősök jövőjébe is, és úgy éreztem, hogy a sorozat jól ért véget, még ha nem is ez volt a kedvenc Off-Campus kötetem.

Nyújtózkodás, hogy le tudjuk porolni a csillárt | Egy könyv, ami túl keményen próbálkozott átadni bizonyos üzenetet

A Bicebóca szíveket mondanám, mert ott az írók mindent megtettek, hogy átadják a gyönyörű üzenetet. Viszont nem mondanám negatív értelemben mindezt, mert szerintem fontos, hogy erre kitértek, hogy megszületett ez a könyv.

A takarítás vége, mikor már fáradt vagy, de elégedett is | Egy könyv, ami kicsit fárasztó volt, de elégedettséggel töltött el, hogy elolvastad

Az Ezer csók. Az első 100 oldalt nem igazán szerettem, félre is akartam tenni, de buszon ültem és nem volt nálam más könyv, így tovább haladtam. Miután kiderült a lány titka, már megszerettem a könyvet, utána nagyon élveztem, de az elejét sajnálom.