Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Íme, Jodi Ellen Malpas A védelmező művének a nemzetközi borítói

Már itthon is megjelent Jodi Ellen Malpas sikerkönyve, A védelmező, aminek a történetéről ide kattintva olvashattok bővebben.

A regény a tartalmán túl a borítójával is sokakat meghódított. Ránéztem a nemzetközi kiadások borítóira, és nem is lepett meg túlzottan, hogy a legtöbb esetben maradt az eredeti borító. Csupán három ország döntött a variálás mellett. Ők azok:

PORTUGÁLIA

Az alapfotót naná, hogy megtartották, viszont a háttéren jelentősen módosítottak. Bevallom, szerintem jobban is néz így ki, mint az eredeti verzió. Okos ötlet volt színekkel feldobni a hátteret.

HOLLANDIA

Itt egyszerűen fogtak egy (vélhetően) helyes pasit, aki szépen fel van öltözve, és ennyivel el is lett intézve a borító. Ami szomorú az egészben, hogy ez a pasi bármi lehetne. Pincér, ügyvéd, ballagó diák… A testőr lenne az utolsó, ami eszembe jut.

LITVÁNIA

Na ez már sokkal érdekesebb. Először is, imádom, hogy kék dominál a borítón. A két ruha és a háttér is a kék különböző árnyalataiban mutat, ez pedig ad egyfajta szuper hangulatot a borítónak. A pasi kifejezetten helyes rajta, okos ötlet, hogy egymásnak háttal állnak, és a betűtípus is szép. Ügyes munka.

* Ha a könyvre is kíváncsi lettél, ide kattintva beszerezheted! *