Home Hírek Kiderült a nagy titok – Új Twilight regényt írt Stephenie Meyer!

Kiderült a nagy titok – Új Twilight regényt írt Stephenie Meyer!

Stephenie Meyer már napok óta izgalomban tartja az olvasóit, ugyanis elindult egy visszaszámolás a weboldalán, és valamilyen nagy hírt akar bejelenteni.

Az, hogy rengetegen várjuk izgatottan a hírt abban is egyértelműen megnyilvánul, hogy az oldal a nagy érdeklődés miatt most is elérhetetlen.

De végre kiderült a nagy hír! 2020. augusztus 4-én megjelenik Amerikában a Midnight Sun, ami a Twilight történetét meséli el Edward Cullen szemszögéből! Meyer egy sajtóközleményben az alábbiakat osztotta meg:

“Nagyon izgatott vagyok, hogy végre megoszthatom veletek, a Midnight Sun augusztus 4-én megjelenik! Nagyon őrült időket élünk, és nem voltam benne biztos, hogy ez a legjobb alkalom kihozni a könyvet, de olyan régóta vártok rá olyan sokan. Nem tűnt fairnek tovább váratni titeket. Bocsánat a rossz időzítésért. Bízom benne, hogy ez a könyv eltereli majd a figyelmetek a világunk problémáiról.”

A fenti kép pedig a borító, hát, nekem nem lett nagy kedvenc, remélem ez még nem végleges.

A sajtóközleményben Meyer a továbbiakban megköszönte, hogy a rajongók már évek óta türelmesen várják, hogy befejezze a Midnight Sun-t.

Aki esetleg nem tudná miről van szó: Meyer még 2008-ban kezdte el Edward szemszögéből megírni a Twilightot, de kiszivárgott az első tizenkét fejezet, és nem folytatta. Most viszont úgy tűnik Amerikában nem kell sokat várni a kötetért.

Nagyon izgatott vagyok, mert mindig is kíváncsi voltam Edward gondolataira, végre azokat is megismerhetjük! Magyar megjelenésről még nincs hír, bízzunk benne, hogy a Könyvmolyképző Kiadó magyarul is elhozza majd nekünk a történetet.

Friss hír

Itt az új Twilight kötet, a Midnight Sun fülszövege – Már a hosszát is tudjuk!