Home Hírek Jön magyarul a Netflix Into the Night sorozatának alapjául szolgáló regény!

Jön magyarul a Netflix Into the Night sorozatának alapjául szolgáló regény!

A Gabo SFF ma jelentette be a jó hírt, hogy az ő gondozásukban érkezik a Netflix Into the Night sorozatának alapjául szolgáló kötete. Íme a bejelentés!

“Május 1-től már magyar felirattal is elérhető az Érkezés a sötétségbe (Into The Night) című sorozat a Netflixen, nálunk pedig még idén érkezik az alapjául szolgáló sci-fi regény a lengyel Jacek Dukajtól. Dukajt talán nem kell idehaza bemutatni, és valószínű az se ér meglepetésként senkit, hogy ebben a regényében is izgalmas és egyedi jövőbeli világot teremt, miközben az emberiséget leginkább foglalkoztató kérdésekre keresi a választ.”

A kiadó a blogján még bővebben írt a kötetről, az itt kiderült információ pedig különösen érdekes lehet azoknak, akik már látták a Netflix sorozatát. Íme a Gabo SFF szavai:

“(A könyv) sokkal tovább viszi az alaphelyzetet, mint a Netflix sorozat. Amikor egy kozmikus katasztrófa minden életet eltörölt a Föld színéről, csak egy maroknyi embernek sikerült megmenekülnie – azoknak, akik digitálisan léteztek tovább. A pusztulás utáni évszázadokban az emberiség új korszakba lépett, amikor robottestek segítségével új civilizációt épít a régi világ romjain. Az új emberek szövetségeket alakítanak és harcolnak egymással, keresik a digitális élet értelmét új ideológiák és vallások dogmái között – miközben próbálják feldolgozni a tragédiát, amit mindannyian átéltek.”

A könyv megjelenése idén ősszel várható a Gabo SFF gondozásában. Ami a sorozatot illeti, pont a hétvégén kezdtem el nézni, nekem nagyon bejön, szeretettel ajánlom nektek is megtekintésre.