Home Egyéb kategória Amikor a tanárnő kikezd a 14 éves sráccal… – Az HBO sorozatot...

Amikor a tanárnő kikezd a 14 éves sráccal… – Az HBO sorozatot kreálhat a Tampából

Három éve itthon is megjelent Alissa Nutting nagy vihart kavart regénye, a Tampa. A történet középpontjában a 26 éves Celeste, aki egy középiskolában tanít. És belezúg a 14 éves Jack-be. És úgy dönt, be is cserkészi a fiút…

A Riverdale című sorozatban volt hasonló történetszál

A molyon elég kétes a könyv megítélése, csak 66 százalékon áll, a magyar borító is borzalom, így a könyvet még nem olvastam, de most, hogy befutott a remek hír, talán sor kerül erre is.

Mert igen, nemrég érkezett a szuper hír: az HBO tv-sorozatot tervez kreálni a könyvből. Jelenleg a pilotszkript fázisnál tartanak, ami azt jelenti, hogy dolgoznak a forgatókönyvön, és ha az tetszik a fejeseknek, leforgatják az első részt, és az alapján dönthetnek arról, kérjenek-e a sorozatból.

Van egy olyan érzésem, hogy ha a könyv tényleg nem olyan erős, mint amilyennek hírlik, a sorozat attól még isteni lehet, és leginkább a téma miatt. Mert a nő-férfi közti 12 éves korkülönbség már önmagában tabu, pláne ha a srác csak 14 éves… Drukkolok a sorozatért, alább megnézhetitek a könyv fülszövegét.

Alyssa Nutting – Tampa

A 26 éves Celeste Price vonzereje teljében, egy gazdag családból származó jóképű rendőr feleségeként tanári állást kap Tampa város egyik középiskolájában. Sem a kollegák, sem a férj, sem a gyerekek nem sejtik, hogy Celeste egyetlen mozgatórugója, hogy kamasz fiúk közelében lehessen, és közülük válassza ki áldozatát. Jack Patrick naiv és szorongó fiú, aki csak most ismerkedik a testi örömökkel. Celeste hamar meglátja benne a tökéletes partnert, és minden nőiségét latba vetve viszonyt kezd vele. Tanítás utáni vad szex a parkolóban, titkos randevúk a családi házban, mialatt a fiút egyedül nevelő apa túlórázik, finom érintések a folyosón, és az egyre erősebb rettegés a lebukástól, a megaláztatástól, ezek jellemzik a kapcsolatot. Celeste azonban hideg fejjel mindennel számol, és amikor már nincs hová bújni, lelkifurdalás nélkül meglépi az elképzelhetetlent…

A sötét humorral átszőtt, zavarba ejtően személyes és feszülten erotikus szöveg ítélet és moralizálás nélkül tárja elénk egy szociopata nő naplószerű vallomását a pubertás fiúk iránti éhségéről, egy szexuális aberráció természetrajzáról, és a tiltott testi gyönyörök és lopott percek birodalmáról. Celeste Price története nemcsak a hírekben egyre többször felbukkanó pedofil esetek lélektanába enged bepillantást, de egy végletekig álszent és betegesen önimádó társadalom fiatalság és szépség kultuszáról is lerántja a leplet.