Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Borítóleleplezés: Nicole Christie – Falling for the Ghost of You: Érzéki csalódás

Hamarosan megjelenik az Érzéki csalódás című regény a Könyvmolyképző Kiadótól, amit nemrég már volt szerencsém olvasni. Csodálatos történet, vicces, jópofa és végtelenül szórakoztató.

És milyen lett a borító? Szerintem szép, illik a regény hangulatához. Alább megnézhetitek ti is, és a regényről is találtok infókat, érdekességeket.

A BORÍTÓ

Tedd kívánság és/vagy várólistára! / Rendeld meg a könyvet!

Nicole Christie - Falling for the Ghost of You: Érzéki csalódás
Nicole Christie – Falling for the Ghost of You: Érzéki csalódás

FÜLSZÖVEG

A tizenhét éves Violet Mercer arra tér haza Hawaii-on töltött nyári vakációjából, hogy a barátja megcsalja egy barátnőjével. És ha ez önmagában nem volna elég pocsék dolog, az anyja hozzámegy egy férfihoz, akivel csak nemrég ismerkedtek meg.

A dolgok még kínosabbra fordulnak, amikor Violet találkozik az új, gazdag mostohaapjával és annak fantasztikusan jóképű fiával ¬ aki előtt éppen aznap járatta le magát! Zane O’Connor szexi és elbűvölő… és egyáltalán nem Violet súlycsoportja. Őt látva Violet azt is elfelejti, hogy az exe egyáltalán létezik. De soha nem lehet esélye nála… igaz?

Az élet úgy hozza, hogy Violet egy hónapra összeköltözik Zane-nel. A kölcsönös vonzódás és a veszekedések közepette észrevétlenül összebarátkoznak – a barátságuk pedig valami mássá formálódik, valami sokkal magával ragadóbbá, mint amire Violet számított.

Zane azonban rejteget előle valamit – olyasmit, ami elválaszthatja őket egymástól, ha Violet megtudja. A gyanakvó Violet nem képes megbízni Zane-ben. Egyszer már megégette magát; vállalja-e újra a kockázatot?

Ahogy egyre több időt tölt Zane-nel, Violet ráébred, hogy elkésett: beleszeretett a súlyos titkot rejtegető szépfiúba. Túléli-e a szerelme az igazságot, vagy Violet szíve rövid időn belül újra összetörik?

EXTRA IDÉZETEK

1.

–Tudod, ebben a világban nagyon sokféle dolog mehet tönkre. Az egész életedet aggódással tölthetnéd, anélkül, hogy egyetlen pillanatot is élveznél, amit együtt töltesz valakivel. Később aztán rájössz, „Istenem, miért nem voltam hálás érte, amikor a kezemben volt?” Rám pillant. – Tudod, mi a boldog élet titka?
Megrázom a fejemet: az arcomon néma könnyek csorognak. Zane megszorítja a kezemet.
– Semmi aggodalom. Élj a pillanatnak!”

2.

–Hidromasszázs-kád! Mindig szerettem volna kipróbálni egyet! kiáltok fel, és odahajolok, hogy jobban lássam. –Állíthatóak a fúvókák?
– Azt hiszem, igen.
Miért olyan nevetős a hangja? Megpördülök, és gyanakodva vizsgálgatom. Ártatlanul mosolyog vissza.
–A hátizmaim néha elmerevednek –mondom, hogy tisztázzam. Ha valami forrót és keményet irányítok rá, az határozottan segít ellazulnom.
– Semmi kétség. – Zane vigyora egyre szélesebb. Istenem! Mit mondtam?
–Nem úgy gondol… úgy értem, a vízsugarak, nem te! –magyarázkodok sietősen. –Nem mintha te valaha is betámadnál valami forróval és keménnyel! Mármint… amiről én beszéltem, az a hidromasszázs, nem a te… semmi, ami a tiéd, az egyszer biztos!
Veszek néhány mély lélegzetet. Hagyd abba, Violet! Fogd be!