Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

6 sorozat, amit a napokban 1 évad után elkaszált a Netflix

Sajnos azt kell mondjam, hogy a Netflix újabban egyre több sorozatot kaszál el. Az okok többek között a koronavírus is közrejátszik, hiszen legalább fél millió dollárral növekednek miatta a gyártási költségek epizódonként. (Módosult a menetrend, lassabban haladnak, rengeteg a teszt, vírusfertőzés esetén leállások…)

Ezzel együtt nézőként engem mindig elszomorít, ha valamit így elkaszál a Netflix, különösen ha szerettem is az adott sorozatot, netán még függővéges is volt.

A kaszák oka egyébként a legtöbb esetben az, hogy a sorozat nem hoz nekik akkora nézettséget világszerte, ami mellett úgy látnák, hogy megérné folytatni. Kakukktojás a Jupier öröksége, amit sokan megnéztek, de ott 200 millió dolláros volt az első évad összköltsége, és ahhoz képest pedig nem produkált elég jól. A legjobb módszer tehát az, ha előfizetünk a Netflixre, és lehetőleg a premier környékén megnézzük azt, ami érdekel minket. Hiszen a Netflix leginkább a saját platformján mért nézettség alapján dönt.

Most 6 olyan sorozatot gyűjtöttem egybe, ami nemrég kapott kaszát, van köztük köny és képregény adaptáció is. A legjobban a Grand Armyért fáj a szívem, mert zseniális sorozat volt, de a Jupiter öröksége is kezdett egyre jobb lenni a vége felé.

Cursed – Átkozott

Frank Miller és Thomas Wheeler készítették az Arthur-legenda újraértelmezését, amely Nimue (Katherine Langford) szemszögéből meséli el a történetet. A rejtélyes erőknek parancsoló ifjú lázadó, Nimue egy legendás karddal az oldalán útnak indul, hogy megmentse a népét. Küldeétéshez csatlakozik egy elbűvölő zsoldos: Arthur.

Jupiter’s Legacy – Jupiter öröksége

A szuperhősök első generációja közel egy évszázadon át biztonságban tartotta a világot. Most viszont a gyermekeiknek kell továbbvinniük a rájuk hagyott örökséget.

Grand Army

Öt diák. Öt történet. Egyetlen küzdelem a jövőért. Együtt felemelkedünk. Együtt szabadjára engedjük a haragunkat. #WEAREGRANDARMY

The Crew – A bokszutca személyzete

A feje tetejére áll az élet egy autóversenyző csapat és annak főnöke számára, amikor új tulaj lép színre, aki felborítja az addigi rendet. A főszerepben Kevin James (A férjek gyöngye)

Dad Stop Embarrassing Me! – Apa, ne égess már

Egy egyedülálló apa, aki egyben egy kozmetikai márka tulajdonosa is. Igyekszik helytállni szülőként, amikor öntudatos tinédzser lánya beköltözik hozzá. A főszerepben Jamie Foxx.

The Irregulars – A Baker Street-i vagányok

Különcök csapata természetfeletti bűntényekben nyomoz Dr. Watson és titokzatos társa, Sherlock Holmes megbízásából a viktoriánus Londonban.