Home Hírek Ér hazudni a szerelemért? – Egy új élmény címmel jön az új...

Ér hazudni a szerelemért? – Egy új élmény címmel jön az új Vörös Pöttyös!

Szerencsére idén sem maradunk új Róbert Katalin regény nélkül! Ezúttal egy Aladdin retellinget olvashatunk, aminek az még a különlegessége, hogy napjainkba lett helyezve a történet.

Alább megnézhetitek a fülszöveg tervezetet, és azt a borítót, amit a szerző a borítótervező pályázat győztesének jelölt meg. Hogy ez lesz-e a végleges, hamarosan kiderül, ugyanis a könyv várhatóan decemberben jelenik meg.

Róbert Katalin – Egy új élmény

Ér hazudni a szerelemért?

A VarázsÉlmény különleges valóságshow, ahol tizenhat-húsz éves fiatalok mérik össze az ügyességüket.

Szereted a szabadulószobákat?

Szereted az olyan versenyeket, ahol bárki kiemelkedhet?

Akkor ezt neked is látnod kell!

Dini önálló, vérbeli vagány. Eddig nem érdekelte a VarázsÉlmény álomnyereménye, nem hitt benne, hogy egy magafajta, nincstelen kölyöknek esélye lehetne.

Ám megtetszik neki a stábból egy lány… És, hogy a közelébe kerüljön, másnak adja ki magát.

Jázmin szinte egy kis hercegnő. Az élete gyerekkora óta percre pontosan be van osztva: forgatások, tévéműsorok, szereplések. Ami valaha élmény volt, mára nyűg lett. Jázmin most már csak azt szeretné, ha végre egyszer azt tehetné, ami neki fontos. Csakhogy sem az apja, sem a menedzsere nem foglalkozik azzal, ő mire vágyik. Álruhában kiszökik és elindul a kaland…

Jázmint és Dinit egy világ választja el egymástól, a tévében most mégis összetalálkoznak.

De vajon mit szól a gonosz Sáfár, ha Jázmin elkezd kiállni saját magáért Dini hatására?

És hogyan fogadja Dzsi, Dini mentora azt, ami a fiú és a lány között történik? Lehet igazi az a szerelem, ami hazugságokra épül? És mi történik, ha kiderül, hogy Dini egy csaló?

Aladdin és Jázmin örök szerelme ezúttal egy televíziós showműsorban éled újjá. Az ismert történet alakjai benépesítik Budapest utcáit – tarts te is velük!

Engedd, hogy elvarázsoljon!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)