Home Könyvek listák 3 könyvadaptáció, amiben Sam Claflin nagyot alakított

3 könyvadaptáció, amiben Sam Claflin nagyot alakított

Az angol származású Sam Claflin pályafutása során rengeteg könyvadaptációban szerepelt, konkrétan a legújabb sorozata, a Daisy Jones & The Six is egy regényen alapul. Alább összeszedtem azt a három adaptációt, ahol a legjobban kedveltem a színészt.

Az éhezők viadala filmek

Szerintem ez a szerep mindannyiunk listáján ott lenne, ugye? Finnick már a könyvekben is rendkívül megnyerő volt, hiszen azon túl, hogy külsőre gyönyörű és vicces, nagyon mély sebeket hordoz. Claflin pedig mindezt remekül átadta Az éhezők viadala filmekben, és sikerült pont úgy elmélyítenie a karaktert ahogy arra szükség volt.

Mielőtt megismertelek

Egy minden szempontból mozgáskorlátozott férfit nem lehet egyszerű eljátszani, hiszen az arcoddal és a hangoddal tudsz csak érzelmeket közvetíteni. Claflin viszont megoldotta, szerintem lehengerlő volt Will Traynor szerepében. Ráadásul zseniális volt a kémiája Emilia Clarke-kal.

Ahol a szivárvány véget ér

A történetben két legjobb barát fiatal felnőtt éveit követjük nyomon, akik mindig szerelmesek egymásba, de valami mindig közbeszól és nem tudnak összejönni. A romantikus szálat Claflin nagyon jól hozta, imádtam a kémiát Lily Collinsszal, és olyan szépen átadta a karaktert. (Plusz a film is zseniális)