Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

5 videó, amit látnod kell, ha tetszett a Netflix Sabrina sorozata!

Szilveszterkor került fel a Netflixre a Sabrina hátborzongató kalandjai utolsó évada. A lezárás kissé gyengécske lett szerintem, a sorozat viszontra viszont így is jó emlékekkel gondolok vissza. Ezért is szedtem össze ezt az 5 videót, amit szerintem érdemes megnézned, ha Te is szeretted a Sabrina sorozatot.

Ebben az imádnivaló videóban megnézheted, hogy a sorozat szereplőinek melyik volt az első, és az utolsó elhangzott mondata. Szépen lehet ám látni így azt is, hogy mennyit változtak a színészek a négy évad alatt.

Ez a videó elsősorban a Riverdale rajongóknak lehet érdekes, itt láthatjátok azt, hogy miként fűzték össze a két sorozatot. (A Sabrina a Riverdale spin-offja, a két kisvárost csupán egy folyó választja el egymástól)

Ó, hogy én mennyire imádtam a sorozatban felbukkanó zenéket! Szinte mindig klasszikus dalok feldolgozásait énekelték el a srácok, ez viszont egy eredeti dal, amivel a sorozatot promózták, még videoklipet is kapott. Imádom!

A végére hagytam a két kedvenc videóm: a bakijeleneteket! Csak úgy üvölt a színészek reakcióiból, hogy mennyire szerették ezt a sorozatot forgatni. Ha egy kis jókedvre vágytok, ezt a két videót semmiképpen se hagyjátok ki.

A KÁOSZ LEÁNYA – BLOGTURNÉ

 • Már itthon is megjelent a második Sabrina hátborzongató kalandjai regény, ami egy olyan időszakba enged betekintést, amit nem érintett a tv-sorozat.

  Kalandozz velünk Greendale-ben, kövesd végig az extra állomásokkal tarkított turnét, és ha szerencséd van, meg is nyerheted a könyv egy példányát.

 • A félig boszorkány, félig halandó Sabrina az egyik legerősebb boszorkány a képernyőn, de vannak ám rajta kívül is olyan erős és imádnivaló boszik, akiknek a kalandjait imádtuk nyomon követni.

  A mostani játékunk során különböző tévés vagy filmes boszorkányokról látsz képet, a feladatod, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírd a sorozat vagy a film címét, amiben az adott boszorkányt láthattad.

  (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

  a Rafflecopter giveaway

 • 02.08. – Sorok Között extra állomás
  02.11. – Sorok Között értékelés
  02.13. – Hagyjatok! Olvasok! Blog extra állomás
  02.15. – Hagyjatok! Olvasok! Blog értékelés
  02.17. – Könyv és más blog