Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Új Vörös Pöttyössel jön Sarah J. Maas – Itt a Macskanő magyar fülszövege!

Ahogy azt már korábban tudni lehetett a Könyvmolyképzőnél érkeznek a DC Young Adult kötetei. A sort Sarah J. Maas és a Macskanő nyitja, ami a Könyvfesztiválra jelenik meg Szabó Krisztina fordításában. Már kaptunk magyar fülszöveget is, íme!

Sarah J. Maas – Macskanő

Selina tökéletes tolvaj.

Luke gondterhelt hős.

Gotham Cityben nem mindenki az, aminek látszik.

A #1 New York Times bestsellerszerző Sarah J. Maas mutatja be a felnőtté váló Selina Kyle-t, aki biztosan elrabolja az olvasók szívét az új, várva várt világszenzáció YA regényben, az akciódús és izgalmakkal teli Macskanőben!

Két évvel azután, hogy kijutott Gotham City nyomornegyedéből, Selina Kyle a titokzatos Holly Vanderheesként tér vissza. Batmant elszólítja egy fontos küldetés, így könnyű préda a város .

Mindeközben Luke Fox be akarja bizonyítani, hogy Batwingként képes segíteni az embereken. A Macskanőt veszi célba, az újonnan felbukkanó tolvajt, aki Méregcsókkal és Harley Quinn-nel portyázik. Emberére akadt volna?

Selina ádáz küzdelmet folytat: éjszakánként Batwinggel, napközben pedig a pokolian jóképű szomszédjával, Luke Foxszal. Vajon képes lesz-e végrehajtani a legfontosabb tervét, miközben a múlt egy darabkája veszéllyel fenyegetve a nyomába szegődik?

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)