Home Hírek A Netflix új sorozatában a lelki társ megtalálása egy gombnyomásra összejön

A Netflix új sorozatában a lelki társ megtalálása egy gombnyomásra összejön

Újabb Dream Válogatás kötetből készül adaptáció! Ezúttal John Marrs The One – A tökéletes pár című regénye kerül képernyőre.

A Netflix a megrendelő, az első évad tíz részből áll majd. Premier dátum még nincs, mindenesetre én nagyon kíváncsian várom a sorozatot. A könyv magyarul várhatóan még idén megjelenik.

John Marrs – The One – A tökéletes pár

Meddig mennél el, hogy megtaláld az igazit?

Nem kell hozzá más, csak egy egyszerű DNS-teszt. Gyorsan mintát vesz az ember, és már össze is párosítják a DNS-párjával – azzal, aki genetikailag neki rendeltetett.

Ezt ígéri egy alkalmazás, a DNSPárod. Egy évtizeddel ezelőtt egy vállalat bejelentette, hogy megtalálták azt a gént, ami párosítja az embereket a lelki társukkal. Azóta világszerte emberek milliói találták meg a DNS-párjukat.

De ennek a felfedezésnek is megvannak az árnyoldalai: a teszteredmények miatt számtalan párkapcsolat bomlott fel, és a feje tetejére állították a hagyományos értelemben vett randevúzást, románcot, valamint szerelemet. Öt nagyon különböző ember kap értesítés arról, hogy megtalálták a DNS-párjukat. Mindegyikük hamarosan találkozni fog az igaz szerelmével.

De nem mindenki fog „boldogan élni, amíg meg nem hal”. Mert még a lelki társaknak is vannak titkaik. És némelyik bizony sokkolóbb, mint a többi…

Ez a lebilincselő regény bemutatja, hogy még a legegyszerűbb felfedezéseknek is lehetnek súlyos következményei.