Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön magyarul a Netflixes Chilling Adventures of Sabrina regény!

A Netflixen nagy siker a Chilling Adventures of Sabrina, én is nagyon szeretem, egészen elképesztő ez a sorozat. A nagy népszerűség miatt pedig regény formában is érkezik Sabrina, pontosabban egy előzménykötetet várhatunk, amit Sarah Rees Brennan írt, és a sorozat előtt, Sabrina sötét keresztelője előtt játszódik. Íme a magyar fülszöveg, a kötet a Könyvmolyképző Kiadónál érkezik hamarosan.

Sarah Rees Brennan – Boszorkányszezon (Sabrina hátborzongató kalandjai 1.)

Sabrina Spellman a tizenhatodik születésnapja előtti nyáron tudja, hogy hamarosan minden megváltozik körülötte. Bár mindig is tanult mágiát és varázsigéket két nagynénjétől, Hildától és Zeldától, közben élte a hétköznapi halandók életét is: a Baxter gimibe tanul, a barátnőivel – Susie-val és Rozzal – lóg, és moziba jár a barátjával, Harvey Kinkle-lel.

Ám egyre fogy a hátralévő idő a normális, mindennapi életéből. Sokkal nehezebb azonban maga mögött hagynia Rozt, Susie-t és Harvey-t, mint gondolta. Főleg mert Sabrina nem biztos abban, hogy Harvey mit érez iránta. Unokatestvére, Ambrose azt javasolja, szórjanak bűbájt a fiúra, hogy kiderüljenek a valódi érzései. Ám amikor egy rejtélyes erdei szellem közbeavatkozik, a varázslat durván visszaüt.

Így Sabrinát hiába vonzza régóta a boszorkánylét hatalma, kénytelen elgondolkodni azon, hogy ez a hatalom nem tereli-e őt rosszfelé. Vajon lemond a fény útjáról azért, hogy a sötétség útját kövesse?

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)