Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Loki: A csínytevő sorsa – Érkezik magyarul Mackenzi Lee Loki regénye!

Ha te is oda és vissza vagy a Marvel rosszfiújáért, Lokiért, akkor most örülni fogsz! Érkezik ugyanis magyarul a Loki, a csínytevő sorsa.

A megjelenés 2021. szeptember 13-án esedékes, a kötet írója pedig az a Mackenzi Lee, aki Az úriemberek kézikönyvével már nagyot alkotott korábban.

Alább meg is nézhetitek a Loki regény zseniális magyar borítóját és a fülszöveget. Kötelező olvasmány lesz, ugye?

Mackenzi Lee: Loki – A csínytevő sorsa

A KÉRDÉS, MELY ÉVSZÁZADOK ÓTA MÉRGEZ MINKET: VAJON KÉPESEK VAGYUNK MEGVÁLTOZTATNI A SORSUNKAT?

Még mielőtt összecsapott volna a Bosszúállókkal, a fiatal Loki kétségbeesetten próbálja bebizonyítani hősiességét és rátermettségét. Azonban mintha mindenki elkerülhetetlenül gonosznak és romlottnak látná őt… kivéve Amorát.
Amikor Loki és Amora Asgard egyik legnagyobb kincsének pusztulását okozzák, a lányt száműzik a Földre, ahol az ereje lassan, fájdalmasan elsorvad és semmivé lesz. Loki elveszíti az egyetlen társát, aki a mágiára ajándékként, nem pedig fenyegetésként tekint, és idővel csak az univerzumszerte imádott testvére, Thor árnyékává válik.

Évekkel később titokzatos, mágikus gyilkosságok történnek a Földön, és Odin Lokit bízza meg, hogy fényt derítsen a rejtélyre. Ahogy leereszkedik a 19. századi Londonba, Lokinak nemcsak a gyanúsítottal kell szembenéznie, hanem a saját erejének forrásával, és azzal, hogy ki is ő valójában.