Home Hírek Elit királyok klubja – Itt az új Rázós Könyv magyar fülszövege

Elit királyok klubja – Itt az új Rázós Könyv magyar fülszövege

A Rázós Könyvek között hamarosan útjára indul Amo Jones új sorozata, az Elit Királyok Klubja, aminek az első része az Ezüst hattyú címet viseli. A kötet Császár László fordításában érkezik.

Nagyon kíváncsi vagyok erre a könyvre, az alaptörténetét imádom, és hát, mi tagadás, a gyönyörű borító is könnyedén felkelti az ember érdeklődését 🙂

Amo Jones – Ezüst Hattyú (Elit Királyok Klubja 1.)

„Szia, Madison! Lehet, hogy nem ismersz bennünket, mi viszont ismerünk téged. Azt akarjuk, hogy te is csatlakozz a játékunkhoz. Előbb elmondom, mi történik, ha veszítesz…”

„Nem haltam meg, de nincs bennem élet, nem az vagyok, akit Madison csak úgy elrejthet. Te viszont halott leszel, mire ennek vége. Az óra indul. Kezdődik a vadászat.”

Madison Montgomery családja gazdag és befolyásos, amikor azonban valaki hozzá nagyon közel álló súlyos bűncselekményt követ el, ő kénytelen örökké magán viselni a szégyent. Amikor apjával a Hamptonsba költöznek, és ő az ottani magániskolába, a Riverside Előkészítőbe kezd járni, még reménykedik benne, hogy tiszta lappal kezdhet minden újra. Viszont nem sejthette, hogy egy tíz főből álló fiúbanda irányítja az egész iskolát. Madison felkelti a bandavezér, Bishop Vincent Hayes figyelmét, és ezzel egy egészen más világ nyílik meg a számára. Minden az Elit Királyok Klubjával kezdődik és végződik, és ezek a fiúk hamarosan a feje tetejére állítanak mindent, amiben Madison hisz. Rengeteg titok és eltemetett hazugság van a felszín alatt. Lehetséges volna, hogy Madison Montgomery nem csak az, akinek gondolja magát?

A könyvről:

Valamit már most, a legelején be kell vallanom. Az Ezüst Hattyú elég elb*szott egy könyv. Még az is lehet, hogy életemben nem írtam ennél betegebb sztorit, ennél eszelősebb szereplőkkel. Ki hitte volna? Tudod, amikor elkezdtem, ez is egy tipikus romantikus regénynek indult. Olyannak szántam, hogy a húgaim is elolvashassák. Olyannak, amitől az emberek nem néznek döbbenten anyára, és kérdezik: „az isten verje meg… milyen elkúrt szar történt a kislányoddal, hogy ilyen lett?” Mindenki dühös, mindenki seggfej, mindenki játszik a többiekkel, és megpróbál kiszúrni velük, amitől az az első gondolatod, hogy MI A HALÁL F*SZÁT CSINÁSZ B*ZD MEG???!!!…

Hihetetlen… mindenesetre vedd úgy, hogy én szóltam (és többet nem figyelmeztetlek). Ez a könyv totál agyament. Soha nem szoktam az írásaimat másokéhoz hasonlítani, de ez akkor is nagyon elb*szott. Szinte biztos vagyok benne, hogy mindenkinél leveri majd a biztosítékot (és természetesen le is sz*rja, hogy ez történik), de közben rákényszerít, hogy magadba nézz, és átgondold, hogy te mit tartasz még erkölcsösnek.

Egyelőre határozottan nem romantikus regénynek érzem… inkább… nem is tudom. Mindenesetre már most bocsánatot kérek. Én szóltam…

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)