Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

5 könyvadaptáció, ami premiert kapott a SkyShowTime-on

Már Magyarországon is elérhető az új streaming szolgáltató, a SkyShowTime, ami ráadásul április 11-ig csak 999 forintba kerül havonta.

Az indulás kapcsán több premiert is kaptunk, és olyan régebbi könyvadaptációk is elérhetőek a platformon, amik eddig nem kaptak még magyar bemutatót. Alább 5 ilyet ajánlok nektek. Íme!

Reedeming Love

A film alapjául Francine Rivers itthon is megjelent regénye, a Megváltó szeretet szolgált. A filmet év elején mutatták be az amerikai mozik, nálunk a SkyShowTime-on kapott premiert. A főszerepekben olyan ismerős színészek láthatóak, mint Abigail Cowen (Winx), Tom Lewis (A boszorkányok elveszett könyve), Nina Dobrev (Vámpírnaplók) és Eric Dane (Grace Klinika).

Leírás: Egy fiatal pár szerelmét és kitartását próbára teszik múltjuk traumái és az 1850-es kaliforniai aranyláz rideg valósága.

The First Lady

A különféle memoárokból és a való életből építkező The First Lady című sorozat három elnök feleségéről, és az ő életükről szól, a főszerepben pedig három A-listás szupersztár, Viola Davis, Michelle Pfeiffer és Gillian Anderson.

Leírás: Az USA vezetése három first lady, Eleanor Roosevelt, Betty Ford és Michelle Obama szemével. Három nő, akik készek hatást gyakorolni az eseményekre, és akik megpróbálnak egyensúlyt teremteni a családi élet és a világot megváltoztató politika között.

Tűzgyújtó

A Stephen King regényéből készült horror filmet tavaly mutatták be az amerikai mozik, és bár nem aratott olyan felhőtlen sikert, de így is sokan szerették a Zac Efron főszereplésével készült filmet.

A leírás: Egy pár tagjai kétségbeesetten próbálják elrejteni a lányukat, Charlie-t egy titkos ügynökség elől. A lányt azért üldözik, mert különleges képességével tömegpusztító fegyverként tudja használni a tüzet.

Vegyél el!

Jennifer Lopez és Owen Wilson romantikus sikerfilmje nagyot ment tavaly a magyar mozikban is, és most végre streamingen is megnézhetjük. A film alapjául Bobby Crosby azonos című, de magyarul sajnos nem megjelent regénye szolgált. Ezt a filmet egyébként nagyon szerettem, a benne szereplő dalokat is rongyosra hallgattam.

Leírás: Mikor rájön, hogy vőlegénye megcsalja, egy popsztár hirtelen felindulásból hozzámegy egy vadidegenhez; hamarosan el kell dönteniük, hogy két ennyire különböző világból származó ember megtalálhatja-e az igaz szerelmet.

Vampire Academy

Sajnos csak egy évadot élt meg a Richelle Mead könyvéből készült sorozat, de azt én kifejezettem szerettem, úgy érzem kreatívan nyúlt Mead vámpírvilágához. Itt írtam bővebb ajánlót is róla. Egy szó, mint száz, a függővég dacára is ajánlom megtekintésre a sorozatot.

Leírás: Rosa, a félig vámpír, félig ember lány és Lissa, a nemesi vámpírcsalád sarja barátságuk segítségével győzik le az intrikákat és a társadalmi elnyomást, miközben megpróbálják meghatározni a jövőjüket.

Könyv & sorozat ajánló: Vámpírakadémia (Richelle Mead)