Home Hírek Arany Pöttyösként jön a #Girlboss, amiből a Netflix tv-sorozatot készített!

Arany Pöttyösként jön a #Girlboss, amiből a Netflix tv-sorozatot készített!

Pár éve a Netflix Brittany Robertson főszereplésével készített tv-sorozatot a #Girlboss című könyvből, ami Sophia Amoruso élettörténete, a nőé, aki a semmiből birodalmat épített fel.

A könyv végre magyarul is érkezik, méghozzá Moldova Júlia fordításában. Alább megnézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget is. Részemről alig várom, hogy olvassam.

Sophia Amoruso – Egy #Girlboss története

Életed leghasznosabb könyve.

Tíz év alatt Sophia Amoruso bukdácsoló gimnazistából a Nasty Gal, a világ egyik leggyorsabban fejlődő kereskedelmi vállalatának alapítója és elnöke lett

Sophia sosem volt átlagos vezető vagy átlagos bármi, és ezt a könyvet a hozzá hasonló lányoknak írta, olyanoknak, akik egyedi utat keresnek a sikerhez.

Csupa pimasz, szemet felnyitó felhívás, ravasz és őszinte megfigyelés és a Nasty Gal üstökösszerű felemelkedésének színfalak mögötti sztorija – a #GIRLBOSS mindezt leírja. Bebizonyítja, hogy a siker nem azon múlik, hova jártál iskolába, vagy mennyire voltál ott népszerű. A siker lényege, hogy bízz az ösztöneidben, kövesd a megérzéseid, közben tudd, melyik szabályt kell megszegni, és melyiket kell betartani.

Erőt ad, motivál és inspirál egyszerre! Pont az a seggbe rúgás, ami kell, hogy kihozd magadból a legtöbbet.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)