Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Tv-sorozat készül Lauren Kate Fallen – Kitaszítva könyveiből!

A hányatatott sorsú film után tv-sorozat is készül Lauren Kate Fallen könyveiből. A tervek szerint ez a brazil Globoplay streaming szolgáltatóra fog felkerülni, az első évad pedig nyolc részből fog állni, mindegyik egy órás lesz.

A produkcióhoz már a főszereplőket is megtalálták, a fent látható képeken Jessica Alexander (Luce), Gijs Blom (Daniel) és Timothy Innes (Cam). Szerintem egész szimpatikus a trió.

Öröm az ürömben, hogy a kreátor kiemelte, hogy a Fallen sorozat csak inspirálódni fog a könyvekből, így ez azt sejteti, hogy nem lesz túlságosan könyvhű. Kérdés ezen segít-e az, hogy Lauren Kate-et, a könyvek íróját is bevonták a folyamatokba. Ezzel együtt úgy jellemzik a sorozatot, mint egy epikus szerelmi történet egy fiatal nőről, aki felfedezi a valódi erejét.

Ilyenkor mindig az merül fel, hogy lesz-e magyar premier. Tekintve, hogy brazil sorozatról van szó, ami egy brazil streaming szolgáltatón lesz elérhető, sajnos nem látok rá sok esélyt, de aztán ki tudja, ha nagy siker lesz, akkor előbb-utóbb hozzánk is el kell érnie.

Közben meg is jött az első kép a sorozatból, amin Lucinda és Cam látható, a kép forrása a Fallen – magyar rajongói oldal.

Kritika: Jó lett-e a Fallen film? Nos, szerintem…