Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Tövislánc: Itt az új Cassandra Clare regény magyar fülszövege

Idén ősszel magyarul is megjelenik Az utolsó órák trilógia befejező része, a Tövislánc, így magyarul is teljes lesz Cassandra Clare sorozata. Borítónk egyelőre még nincs, fülszövegünk viszont már igen. Izgalmas kalandok várnak ránk, az biztos!

Cassandra Clare – Tövislánc (Az utolsó órák 3.)

*Jamesnek és Cordeliának meg kell mentenie Londont – és a házasságukat – Az utolsó órák befejező kötete Cassandra Clare tollából.

A Tövislánc egy árnyvadász kötet.

Cordelia Carstairs mindent elveszített, ami fontos neki. Mindössze néhány röpke hét alatt megélte az apja meggyilkolását, a terveinek meghiúsulását, hogy a legjobb barátnője, Lucie parabataija legyen, és darabokra hullott a házassága James Herondale-lel. Még rosszabb, hogy egy ősi démon, Lilith elkötelezettje lett, ami megfosztotta őt az árnyvadász erejétől.

Miután Párizsba menekül Matthew Fairchilddal, Cordelia reménykedik benne, hogy megfeledkezik a viszontagságairól a város csillogó éjszakai életében. Ám közbeszól a valóság, amikor döbbenetes hír érkezik otthonról: Tatiana Blackthorn megszökött az Adamantin Citadelláról, Londont pedig újkeletű veszélyben van Belialtól, a Pokol Hercegétől.

Cordelia egy olyan Londonba tér vissza, ahol káosz és széthúzás uralkodik. Egy váratlan ellenség felfedi a régóta őrzött titkot, hogy Belial James és Lucie nagyapja, a Herondale-család pedig démonokkal való szövetkezés vádja alatt találja magát. Cordelia meg akarja védeni Jamest, ám tépelődik a James iránt érzett – régóta reménytelennek hitt – szerelme és a Matthew-val lehetséges új élet között. Még a barátai sem tudnak neki segíteni, mert elválasztják őket a saját titkaik. Úgy tűnik, hogy mindenkinek egyedül kell szembenéznie azzal, ami következik.*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)