Home Hírek Tiltott szerelemről és sötét titkokról mesél Meghan March új trilógiája

Tiltott szerelemről és sötét titkokról mesél Meghan March új trilógiája

Meghan March neve a hazai olvasók előtt sem ismeretlen, az Álomgyár Kiadó pedig idén egy újabb trilógiáját hozza el magyarul. Már megjelenési dátumaink is vannak!

A tiltott szerelem és a sötét titkok övezte románc többek között a King-szerző T.M. Frazier egyik kedvence is, várhatóan itthon is sokan megszeretitek majd.

Mivel mindhárom rész egy párosról szól, ezért csak az első kötet fülszövegét másoltam be nektek. Íme!

Bal oldalt a magyar, jobb oldalon a könyv eredeti borítója

Meghan March – Bűn és élvezet

A szenvedélynek nem parancsolhatsz!
Egy Riscoff és egy Gable soha nem lehet együtt boldog. Családjaink viszálykodása már-már legenda.
Tíz évvel ezelőtt Whitney Gable teljesen letaglózott a hosszú lábával és az álomszép kék szemével. Akkor nem tudtam a nevét, és nem is érdekelt. Csak azt tudtam, hogy kell nekem ez a nő. És ahogy egy, a származásához méltó Riscofftól elvárható, megszereztem,
amit akartam. Úgy lángoltunk együtt, akár egy máglya, amíg hozzá nem ment egy
másik fickóhoz.
Gyűlöl engem. Van is miért, hisz felszólaltam az esküvőjén, hogy ellenzem a házasságát. Most otthon van, de már nincs gyűrű az ujján. Azt mondják, egy Riscoff és egy Gable soha nem lehet boldog együtt. De én még nem végeztem Whitney Gable-lel.

Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője ismét felszítja a szenvedély tüzét. A Bűn-sorozat első része, amely a tiltott szerelemről és a napvilágra kerülő titkokról mesél, egy családi viszály bugyraiba kíséri az olvasót.