Home Hírek Kissé megszívatták Jennifer L. Armentrout olvasóit az Origin sorozat új borítóival

Kissé megszívatták Jennifer L. Armentrout olvasóit az Origin sorozat új borítóival

Ma Jennifer L. Armentrout bejelentette, hogy a teljes Origin sorozat új borítókat kap Amerikában. Odaát eddig két kötet jelent meg, a harmadik idén várható. (A 2-3. rész magyar megjelenéséről nincs hír!)

Az első két rész még ezzel a borító-stílussal jelent meg

Ezek az új borítók stílusában teljesen eltérnek attól, amivel itthon is megjelent a The Darkest Star, sokkal inkább az új Luxen borítókhoz állnak közel.

Az első rész új borítója még so-so tetszik, de a többi nem igazán, és különösnek találom azt is, hogy egy ennyire ismert szerző könyvei újra stock fotókkal jelenjenek meg. A 3. rész képét is sok borítón láthattuk, a 2. résznél ugyanazt a képet használták, mint a Könyvmolyképző Tarryn Fisher regényénél.

Ez az új szett viszont az olvasókat is nehéz helyzetbe hozza, hiszen úgy tűnik a 3. rész csak ebben a variánsban fog megjelenni, ami jelentősen elüt az első két résztől. A külföldi kiadók még igazodhatnak saját borítóval a régi stílushoz, de aki angolul gyűjtötte a sorozatot, az most kicsit megszívta 🙁

UPDATE: Az írónő elárulta, hogy a külföldi kiadó döntött így, neki ebbe nem volt beleszólása, és ő is kissé szomorú, hogy ez lett a helyzet.