Home Könyvek listák Ha az évszakok könyvszereplők lennének – Rubin Pöttyös kiadás

Ha az évszakok könyvszereplők lennének – Rubin Pöttyös kiadás

Még régebben láttam Klodette oldalán az évszakok book taget. Nagyon megtetszett, így kitöltöttem, annyi csavarral, hogy Rubin Pöttyös könyvek közül válogattam.

Egy szereplő aki olyan, mint a Tavasz ( pl: üde, mindig mutat valami újat, vidám, szeszélyes)

Summer a The Chase – A hajszából. Bár a szeszélyes jelző talán nem passzol annyira, de a lány annyira üde, annyi meglepetéssel szolgál. Egyáltalán nem az, akit elsőre várnál, a feminista énjét pedig különösen szerettem.

Egy szereplő aki olyan, mint a Nyár ( pl: forró, szenvedélyes, csábító, hirtelen)

Bocsánat, itt most hazabeszélek. De mit tehetnék, a leírásról rögtön a Pokolba a jópasikkal! főhőse, Gergő jutott eszembe, aki forró, szenvedélyes és végtelenül csábító, legalábbis, az én szememben mindenképpen.

Egy szereplő aki olyan, mint az Ősz ( pl: búskomor, lehangoló, szomorú, titokzatos)

Kacey a Tíz apró lélegzetből. A könyv elején annyira magába volt fordulva, és bár próbált erős lenni a húga kedvéért, azért volt honnan fejlődnie. És az út, amit bejárt a kötetben, na az számomra mindent vitt.

Egy szereplő aki olyan, mint a Tél ( pl: rideg, kegyetlen, számító, meglepő)

Ryle a Velünk véget érből nagyon passzol erre a leírásra. Sőt, kicsit olyan is, mint a tél. Először csak a szépségét látjuk, mert én például imádom a havas táj látványát. Csak a hideget nem, amit magában hordoz. És Ryle is pontosan ennyire kettős…

Egy könyv, aminek a borítójáról az egyik évszak jut az eszedbe (azt is írd le, hogy melyik)

Egyértelműen a One Tiny Lie – Egyetlen hazugság. Annyira üde, őszies, nagyon szeretem, sokkal jobban, mint az eredeti borítót.