Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ó te jó ég! Jönnek a Riverdale regények – Ráadásul extrákkal!

A The CW műsorán futó Riverdale a legnépszerűbb tinisorozat napjainkban, egyértelműen az, ami anno a Gossip Girl, a Pretty Little Liars és a Vámpírnaplók volt. Csupán egy dologban különbözik tőlük: míg előbbiek regények feldolgozásai, addig a Riverdale képregényből született. De! Most jön a jó hír!

Nemrég bejelentették, hogy érkezik az első Riverdale regény! Ez most egy előzmény regény lesz, a címe Riverdale: The Day Before, ami azt az időszakot mutatja be, mielőtt elkezdődött a sorozat az első résszel, és Veronica megérkezett volna Riverdale-be.

A regényt Micol Ostow írja, több nézőpontkaraktere lesz, és mindenki elmeséli majd a saját történetét. Bónuszként pedig megkapjuk Hiram Lodge rendőrségi papírjait, lapokat Jugehead regényéből, néhány jegyzetet Betty és Veronica között, továbbá Josie dalszövegkönyvét.

Ezen felül kapunk még egy könyvet is, Riverdale: Student Handbook címmel, ami egy kisokos lesz a sorozathoz kapcsolódóan. Mindkettő nagyon várós, isteni lenne valamikor magyarul is elolvasni, ugye?

Riverdale book covers
Riverdale book covers

Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading