Home Könyvek listák 3 könyvadaptáció, amiben Bella Thorne nagyot alakított

3 könyvadaptáció, amiben Bella Thorne nagyot alakított

Bella Thorne különös jelenség. Miután befejezte az Indul a riszát, és már nem volt többé Disney sztár, elég botrányos lett a magánélete, legalábbis, az alapján, amit a sajtóban látunk tőle.

Színészként viszont szerintem nagyon szerethető, legalábbis a szerepeiben simán el tudja velem feledtetni azt, hogy (a közösségi médiában mutatott viselkedése alapján) mekkora botrányhős is ez a nő.

Éjjeli napfény

A filmben Thorne karaktere Katie Price, a beteg lány, akit ha napfény ér, könnyedén belehalhat. Thorne igazi életet tudott lehellni a lányba, nagyon ügyesen átadta a reménykedést és az élet szeretetét, ráadásul a férfi főhőssel is remek volt a kémia. Plusz itt Bella az énekesi tehetségét is megcsillogtatta nem megy klassz dallal.

Famous in Love – A főszerep

A két évadot megélt sorozatban Thorne alakítja Paige Townsent, az egyszerű fősulis lányt, aki egy nyílt meghallgatáson egy blockbuster könyvadaptáció főszerepében landol. Thorne annyira jól hozta az első évadban az ártatlan, mindenre rácsodálkozó Paige-t, hogy öröm volt nézni. (Amúgy maga a sorozat is szuper, érdemes megnézni).

The Duff

Az eredeti regényben Bella karaktere nem szerepel, Madison a film kedvéért született meg. Itt egy igazi mean girlt alakított, aki mindent megtesz azért, hogy maga mellett tartsa a pasiját és továbbra is népszerű legyen. Bár a karakter itt-ott eléggé klisés lett, Thorne alakításával mégis sikerült számomra felejthetetlenné tenni. Azokat a jellegzetes nézéseket imádtam!