Home Hírek Magyar borítót kapott a Holdbéli krónikák harmadik része, a Cress!

Magyar borítót kapott a Holdbéli krónikák harmadik része, a Cress!

Van egy olyan érzésem, hogy most sok Holdbéli krónikák rajongó lesz nagyon boldog! Ugyanis ma befutott a harmadik rész, a Cress magyar borítója! 🙂

Anno ugyanis a sorozat első kötete még 2012-ben jelent meg az Alexandránál, 2014-ben jött a második rész, majd az Alexandra elkaszálta a sorozatot. Nos, a Könyvmolyképző 2018-ban felkarolta, és most, idén érkezik a harmadik kötet.

A borító maradt az eredeti, akárcsak az első két rész Vörös Pöttyös kiadásánál. Íme a fülszöveg.

Marissa Meyer – Cress (Holdbéli krónikák 3.)

Még a jövőben is akadnak bajba jutott hölgyek…
(Mert néha még a legerősebbeket is meg kell menteni…)
Cress mindent kockára tett azért, hogy figyelmeztesse Cindert Levana királynő gonosz tervére; még úgy is, hogy gyerekkora óta egy műholdba zárva él, netmonitorok társaságában. A rengeteg képernyő előtt töltött idő alatt Cress zseniális hackerré vált. Csakhogy parancs érkezett Levanától, hogy keresse meg Cindert és az ő jóképű tettestársát.

Amikor Cinder, Thorne kapitány, Scarlet és Farkas Cress kiszabadítására irányuló merész küldetése félresiklik, a csapat szétválik. Cress végre kiszabadul, ám ezért súlyos árat kell fizetnie. Mindeközben Levana királynőt semmi sem állíthatja meg abban, hogy feleségül menjen Kai császárhoz.

Lehet, hogy Cress, Scarlet és Cinder nem önként vállalkozott arra, hogy megmentse a világot, de talán egyedül ők képesek rá.

Vajon megtalálják a kiutat a legreménytelenebb helyzetekből?