Home Cover Reveal Borítóleleplezés: Colleen Hoover – November 9

Borítóleleplezés: Colleen Hoover – November 9

Amikor elkezdtem borítókat tervezni a Könyvmolyképző Kiadónak álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ennyire híres és imádott imádott írónő könyvéhez tervezhetek borítót, mint amilyen Colleen Hoover! Nos, úgy tűnik, ez most megtörtént, alább ugyanis az én tervem nézhetitek meg 🙂

Az írónő már látta a borítót, és ez volt rá a reakciója: “I think it’s beautiful” (Azt gondolom, gyönyörű). Nos, nekem már ez önmagában győzelem! 🙂

A BORÍTÓ

* Ide kattintva kedvezményesen megrendelheted a kiadótól! *

A FÜLSZÖVEG

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiú, aki találkozott egy lánnyal.
A Lánnyal.

Fallon megismerkedik Bennel, az ígéretes regényíróval – egy nappal azelőtt, hogy az ország másik felére költözik. A szerencsétlenül időzített vonzalmuk a lány eseménydús életével együtt megadja azt az ihletet, amire Ben mindig is vágyott a regényéhez. Telik-múlik az idő, párhuzamosan futó életükben jönnek-mennek a kapcsolatok és a csalódások, de továbbra is találkoznak évente egyszer, mindig ugyanazon a napon. Egészen addig, ameddig Fallon el nem bizonytalanodik, hogy Ben vajon igazat mond-e neki, vagy csak tökéletes valóságot kreál a regényéhaz az ütős konfliktus kedvéért.

Lehet-e egyáltalán szerelmi történetnek nevezni Ben kapcsolatát Fallonnal – és egyúttal a regényét is –, ha szívfájdalommal végződik?
Feledhetetlen szerelmi történet egy író és váratlan múzsája között.

Újdonság magyarul a New York Times sikerlistájának élére törő Colleen Hoovertől.
Hagyd, hogy elvarázsoljon!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

A SZERZŐRŐL

Az írónő a Confess-ből készült sorozat premierjén (középen)

Colleen Hoover a New York Times sikerszerzője, Texasban él férjével és három gyermekükkel. Tinédzsereknek és fiatal felnőtteknek szóló regényeivel egy csapásra belopta magát az olvasók szívébe. Magyarul is megjelent kötetei: – Vallomás, Velünk véget ér, Egy nap talán-, a Reménytelen- és a Szívcsapás-sorozatok, valamint a Tarryn Fisherrel közösen írt Soha, de soha-sorozat.
Az írónő megtalálható Facebookon (www.facebook.com/authorcolleenhoover), Instagramon és Twitteren (@colleenhoover ), valamint saját weboldala is van (www.colleenhoover.com).