Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Egy házban az ellenséggel: Magyar borítót kapott az új Rubin Pöttyös

Még a nyáron érkezik a Rubin Pöttyösök közé a Walk of Shame – Egy ágyban az ellenséggel című romantikus kötet. Itt én tervezhettem meg a magyar borítót, bízom benne, hogy nektek is elnyeri majd a tetszésetek, akárcsak a regény.

Lauren Layne – Walk of Shame – Egy házban az ellenséggel

A New York-i felső tízezer meg nem értett üdvöskéje és a cinikus válóperes ügyvéd között valami váratlan éled.

Georgiana Watkinsnak, az elkényeztetett úrilánynak fenn kell tartania bulikirálynő imidzsét, azonban a sok vásárlás és bulizás kezd kissé üressé válni számára – ő pedig nagyon magányossá. Bár Georgie sosem ismerné be, a hét fénypontjai azok a reggelek, amikor pont ugyanakkor ér haza, amikor a karót nyelt, munkamániás szomszédja elindul otthonról. Georgie évek óta nem szórakozott olyan jól, mint akkor, amikor civódhat vele és ez táplálja a legpajkosabb álmait.

Andrew Mulroney-nak, a celebek híres válóperes ügyvédjének nincs sok ideje a nőkre. Főleg nem a pletykalapok elkényeztetett hercegnőire, akik többet szerepelnek a bulvároldalakon, mint amennyit valódi munkával töltenek. Bár Georgie észveszejtően dögös, minden megvan benne, amit Andrew megvet: az a fajta lány, aki megörökölt egy lakást egy felhőkarcolóban, nem pedig megdolgozott érte. Azonban miután Andrew az egyik kora hajnali szócsatájukat meglepő csókkal zárja – amit ráadásul lencsevégre kapnak –, egész Manhattanben arról sugdolóznak, hogy vajon tényleg együtt vannak-e. És Andrew-nál senkit sem lep meg jobban, amikor rájön, hogy a kérdésre talán igen a válasz.

Egy igazi románc, könyvbe álmodva.