Home Hírek Nina Dobrev a Vámpírnaplók fináléjáról is nyilatkozott a napokban

Nina Dobrev a Vámpírnaplók fináléjáról is nyilatkozott a napokban

Nemrég debütált Nina Dobrev komédia sorozata, a FAM az amerikai CBS csatornán, így a színésznő újra interjút adott. És naná, hogy a Vámpírnaplók is szóba került.

Először is, Nina elárulta, hogy elhozott egy szuvenírt a forgatásról, de nem merte emondani, hogy mi az, mert attól tart, hogy a környéken élő Vámpírnaplók executive producer még a végén betörne a házába.

Beszélt ám a fináléról is: “Úgy hiszem, hogy csodálatos és kielégítő lett a Vámpírnaplók lezárása. Számomra azért is volt igazán felemelő, mert lehetőségem volt a visszatérésre, a finálé részének lenni, elbúcsúzni és tisztelegni a karakter előtt. Így ami engem illet, maximálisan elégedett vagyok a lezárással”.

Ami a bulvárfaktort illeti, Dobrev elárulta azt is, hogy jóban van az exével, a Damont alakító Ian Somerhalderrel, és annak feleségével, Nikki Reeddel is. “Úgy hiszem, ebben semmi furcsa nincs, sőt, jónak gondolom. Miért ne lehetnénk mindannyian barátok? Van egy csodálatos kisbabájuk, és nagyon örülök nekik. Mi ebben a rossz?