Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Violet, Luke és az esély – Itt az új Jessica Sorensen könyv magyar fülszövege

A Könyvhétre jött a Véletlen sorozat 3. kötete, ősszel pedig már olvashatjuk is a folytatást, ami magyarul a Violet, Luke és az esély címet kapta. A borítót itt is én tervezhettem meg, viszont még nem mutathatom meg, de hamarosan a borítóleleplezésre is sor kerülhet, addig is íme a magyar fülszöveg és az eredeti borító.

Jessica Sorensen – Violet, Luke és az esély

A szerelmespárnak továbbra sem hagy békét a zaklatott múlt…

Luke Price és Violet Hayes pár hónapja kerülik egymást – azóta, hogy kiderült, Luke anyjának köze volt Violet szüleinek halálához. De amikor Luke szerencsejáték-tartozása miatt veszélyes alakokkal kerül szembe, a végzet ismét összesodorja a két fiatalt.

Minél több időt töltenek együtt, Violet annál inkább úgy érzi, hogy ők ketten talán mégis összetartoznak. A lány le sem tagadhatja, hogy jobb az élete, ha Luke-kal van, és kezd elbizonytalanodni, nem hibázott-e, hogy visszatért Prestonhoz.

Már épp úgy tűnik, egyenesbe jönnek a dolgok, ráadásul Violet egyre inkább megnyílik Luke-nak, amikor újabb sokkoló információk birtokába jut. . A válaszok az ügyről, és a fenyegető SMS-ekről is, amiket mostanában kapott csak még több kérdést vetnek fel a Violet számára, és a lánynak fogalma sincs, hogy képes lesz-e még valaha megbízni bárkiben.