Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Két Jennifer L. Armentrout sorozat is megjelenhet itthon 2017-ben!

Jennifer L. Armentrout rajongók most figyeljetek! A Könyvmolyképző Kiadó a molyon elárulta, hogy várhatóan az írónő két sorozatának az első kötetét is kiadják jövőre! Ráadásul mindkettő Young Adult, fantasy elemekkel bővített történet. Íme, pár rövid infó róluk!

the-return

Az eddig három részt megélt Titan sorozat első kötete, a The Return, ami nagy meglepetésre a görög mitológián alapszik. A sztori férfi főhőse Seth, aki alkot kötött az istenekkel, ennek alapján pedig meg kell védenie Josie-t, aki belecsöppen a természetfeletti világba, ahol végül sokkal fontosabb szerepet kell betöltenie, mint amire számított.

A The Dark Elements trilógia első része, a White Hot Kiss is érkezik magyarul. Ebben a könyvben a vízköpők kötelessége, hogy megvédjék a démonoktól az emberiséget. A hősnő a vízköpők és a démonok közös leszármazottja, ez az adottsága pedig különösen veszélyessé teszi. Aztán szépen bele is keveredik egy szerelmi háromszögbe, és naná, hogy egy szexi démon, és a gyerekkora óta szeretett vízköpő srác közül kell választania.

Mindkét könyvsorozat nagyon sikeres Amerikában, és épp eléggé érdekesnek tűnnek ahhoz, hogy mindenképpen próbát tegyek velük. Gyanítom a ti érdeklőtésetek is felkeltette, ugye?

Forrás

white-hot-kiss


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading