Home Hírek A herceg szíve lenne az igazi trófea az új Vörös Pöttyösben

A herceg szíve lenne az igazi trófea az új Vörös Pöttyösben

Végre magyarul is jön a szirénekkel és kalózokkal tarkított To Kill a Kingdom című Alexandra Christo regény, ami a goodreadsen 31 ezer csillagozáson is túl 3.97-es.

A könyvről csupa jót hallottam, így baromira várom a magyar megjelenést, ami 2019 őszén esedékes a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Már a magyar fülszöveget is olvashatjuk, íme!

Alexandra Christo – To Kill a Kingdom: Egy birodalom végzete

A HERCEG SZÍVE LENNE AZ IGAZI TRÓFEA.

Lira hercegnő egy királyi családból származó szirén, azok közt is a legveszélyesebb. Tizenhét herceg szív van a gyűjteményében, így hát a víz alatti világban nagy tiszteletnek örvend. Már csak egy szív hiányzik – ám azt elhibázza. Anyja, a Tenger Királynője büntetésből átváltoztatja, mégpedig egy olyan lénnyé, amitől a legjobb undorodik: emberré. Elveszi tőle a bűvös szirénénekkel képességét is, és megparancsolja, hogy a téli napfordulóig vigye el neki Elian herceg szívét, különben ember marad örökre.

Hiába ő a leghatalmasabb emberi királyság trónörököse, Elian herceg csak az óceánon érzi magát igazán otthon. A szirénvadászat pedig a hivatása. Amikor kiment egy lányt az óceán habjaiból, hamar rájön, hogy ő bizony más, mint aminek először hitte. Az idegen megígéri neki, hogy a segítségére lesz, és együtt fogják megtalálni a módját, hogyan pusztítsák el a sziréneket. De vajon megbízhat a lányban? És vajon hány alkuba kell belemennie Elian hercegnek, mire megszabadítja az embereket a legnagyobb ellenségtől?