Home Hírek Új, extra kiadásban jelent meg Stephenie Meyer könyve, A burok!

Új, extra kiadásban jelent meg Stephenie Meyer könyve, A burok!

Stephenie Meyer nagy sikerű A burok könyve jó ideig hiánycikk volt a hazai palettáról, már a sokadik kiadást kapkodták el az olvasók. Az Agave Kiadó jóvoltából most újra kapható a könyv.

a-burok2

Van viszont egy csavar: új kiadásban kapható A burok, ugyanis egy extra fejezet és egy különleges, Stephenie Meyer interjú is gazdagítja a kötet. A filmborítós kiadás helyett ezúttal az originál, szemes verzió került a könyvre.

Már régóta el akartam olvasni A burok-ot (hogy kell ezt ragozni?), de eddig nem volt még rá időm. Talán majd egyszer, a története mindenképpen érdekesnek tűnik, és a film is tetszett. (Igen, tudom, a könyv biztosan jobb, mint a film.)

Alább a borító alatt megnézhetitek A burok fülszövegét, ide kattintva pedig akár meg is rendelhetitek a könyvet.

a-burok

Stephenie Meyer – A burok

A Földet elfoglalta a világűrből érkező idegen faj, amelynek tagjai irányításuk alá vonják az emberek elméjét, miközben testüket érintetlenül hagyják.

Az emberiség túlnyomó része feladta, az ő testük már csak egy burok. A betolakodók a Földet paradicsommá változtatták. Saját maguk számára. Amikor egy nagyhírű, különc, világról világra vándorló lélek érkezik a bolygóra, az utolsó lázadók egyikének testét kapja ittlétéhez.

A Vándor, aki Melanie Stryder testébe költözik, ismeri a nehézségeket, amelyekkel szembe kell néznie egy emberi burokban élve. Egyvalamire azonban nem készült fel: hogy új testének előző lakója nemhogy nem költözött ki a burokból, de egyenesen visszaköveteli a tulajdonát.

Melanie megtölti a Vándor elméjét az emlékeivel és képekkel a szerelméről, aki egy távoli helyen bujkál, és még mindig nem adta fel a harcot az idegenek ellen. Mivel a Vándor képtelen ellenállni a rátörő érzelmeknek, vágyakozni kezd a férfi után, akivel még soha nem találkozott.

Aztán egy váratlan fordulatnak köszönhetően Melanie és a Vándor szövetségesekké válnak, és a két lélek ugyanabban a burokban vág neki az arizonai sivatagnak, hogy megtalálják a férfit, akibe mindketten szerelmesek.