Home Hírek Két mostohatesó zúg egymásba az új Dream Válogatás kötetben

Két mostohatesó zúg egymásba az új Dream Válogatás kötetben

A Maxim Kiadó végre lecsapott Abbi Glines Rosemary Beach sorozatára is. Az első kötet, a Fallen Too Far – Belédesve 2019. október 31-én érkezik magyarul.

A Goodreadsen 152 ezer csillagozáson túl is 4.19-es rátával bír a kötet, ami iszonyú jó eredménynek számít, így kíváncsian várom a történetet. Íme a magyar borító és a fülszöveg. Ide kattintva pedig előrendelhető a könyv.

Bal oldalon a könyv eredeti borítója, jobb oldalon a magyar kiadásé

Abbi Glines – Fallen Too Far – Belédesve

A New York Times bestseller regényében bepillantást nyerhetünk Rosemary Beach világába, és megismerhetjük Rusht és Blaire-t.
Egy rocker gazdag fia és egy kemény vidéki lány Alabamából. A két mostohatesó teljesen más világból származik, de egy sorsfordító nyáron találkoznak Rosemary Beachen.

Blaire Wynn egyáltalán nem akar összeköltözni az apja új családjával Rosemary Beachen, Florida államban, de nem maradt más választása. Blaire édesanyja hosszú betegség után hunyt el rengeteg kórházi számlát hagyva maga mögött, így Blaire-nek esélye sincs, hogy megtartsa alabamai házát. Blaire így a csillogó tengerparti város felé veszi az irányt terepjárójával és egy pisztollyal az ülés alatt. Blaire előre sejti, hogy nem fog tudni beilleszkedni, de még jobban elkeseredik, amikor megtudja, hogy az apja Párizsba távozott, így egyedül kell maradnia az új mostohatesójával, Rush Finlayvel. A cinikus, leereszkedő és könyörtelen srác egy hírhedt rocksztár fia. Rush éppannyira elkényeztetett, mint amennyire elbűvölő, így azonnal felkelti Blaire figyelmét.

A nyár előrehaladtával Blaire megismeri Rush másik oldalát is, és tagadhatatlan vonzalom alakul ki közöttük. Azonban Rush olyan titkot rejteget, ami megrengetheti Blaire világát. Vajon a lány kitalálja, mit titkol a srác, mielőtt még teljesen beleesne?