Home Hírek Ezért nevezték saját magukat Emmy díjra a Trónok harca színészei

Ezért nevezték saját magukat Emmy díjra a Trónok harca színészei

A Trónok harca kifejezetten sok Emmy jelölést kapott idén, amiből három jelölés igencsak különleges. Ugyanis Alfie Allen (Theon Greyjoy), Gwendoline Christie (Brienne of Tarth) és Carice van Houten (Melisandre) saját magukat nevezték, ők fizették ki a 225 dolláros nevezési díjat is. És hogy miért tették? Erre ketten is reagáltak.

Amikor elolvastam az utolsó évad forgatókönyvét, boldoggá tett, hogy ennyire teljes utat jár be Brienne. A lehető legkeményebben dolgoztam, hogy életet és fényt lehelljek a karakterbe” – nyilatkozta Christie, majd hozzátette, úgy érezte, hogy ő és a karakter is megérdemelte, hogy legalább megpróbálja, és nevezze saját magát.

A Theont alakító Alfie Allen azt hitte, hogy az HBO már korábban jelölte őt az út miatt, amit Theon bejárt, de ez nem történt meg. “Egy álmom válik majd valóra, amikor ott lehetek a díjátadón, és azokkal az emberekkel tölthetek el időt, akiket a közeli barátaimnak tekintek“.

A színészek tehát a karakterek fejlődési útjai miatt is döntöttek úgy, hogy esélyt szeretnének a jelölésre. Jól is tették, hiszen Brienne és Theon is szép utat járt be. Az HBO döntése pedig elég nevetséges, hiszen még úgy is, hogy 27 szereplőjük van, egy akkora csatornának az a 6.075 dolláros nevezési díj nem jelentene csődöt…