Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Amikor a hercegnő belezúg az ellenségébe – Jön Anna Banks új könyve itthon!

A Dream Válogatás tegnap tette közzé a jó hírt, érkezik a Szirénia öröksége szerző Anna Banks új könyvsorozata itthon. A Nemesis egy Young Adult high fantasy, a középpontjában Sepora hercegnő, aki beleszeret a rivális hercegbe.

A megjelenés időpontja nem ismert, a kiadó viszont arra kéri az olvasókat, hogy döntsék el melyik borítóval jelenjen meg a kötet: itt lehet szavazni május 10-ig. Nekem egyik sem jön be igazán, de alább csatoltam a szerintem szebbet – és persze a könyv fülszövegét is.

Anna Banks – Nemesis

A hercegnő nem számított rá. hogy beleszeret a legnagyobb ellenségébe.

Serubeli Sepora hercegnő az utolsó Kovács az öt királyságban. A spektórium, amit alkot, mindenkinek energiát ad, de apja most módot lelt rá, hogy fegyverré tegye, és mivel feltett szándéka, hogy háborúba kezd, a lánynak menekülnie kell előle. Az ellenséges vonalakon át Theoria királyságába menekül, de terve, hogy rejtőzködik, kudarcba fullad, amikor elfogják és az ifjú király szolgálatába kerül.

Tarik csak most vette át Theoria irányítását. és szembe kell néznie az országában dúló pestissel, ami polgárait tizedeli. Egy akadékoskodó szolgára van legkevésbé szüksége, aki a figyelmét szeretné felhívni magára. De Sepora hercegnőt nem lehet levegőnek nézni. Amikor ők ketten végre szemtől-szembe találkoznak, valószínűtlen kapocs alakul ki köztük, ami úgy bonyolítja meg az életüket, ahogy azt egyikük sem képzelte volna.

Sepora képessége megmentheti Tarik királyságát a csendes pestistől. De megbízhat nemezise iránt érzett erősödő érzéseiben, vagy minden áron rejtse el, mire képes?

Lebilincselő futurista fantasy, ahol a világ energiaforrásának sorsa egy rivális herceg és egy hercegnő kezében van. A Szirénia öröksége bestseller szerzőjétől.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading