Home Könyves idézetek Íme 9 cuki idézet a letehetetlen Paranormalcy – Természetfölötti trilógiából

Íme 9 cuki idézet a letehetetlen Paranormalcy – Természetfölötti trilógiából

Nálam ez a sorozat jött, látott és győzött, bár furamód nem pont a nyitó kötete, hanem a két folytatása lopta be legjobban magát a szívembe. Szerettem a Paranormalcy sorozat bohókás, vicces és édes stílusát, Evie karakterét, és eleve az egész történetet. A trilógia lezáró része már magyarul is megjelent, íme pár kedvcsináló idézet, hogy megjöjjön a kedvetek! 🙂

Paranormalcy – Természetfölötti

„Lish megpróbált szitkozódni, ami mindig nagyon vicces volt, mert a számítógép a káromkodást nem fordítja le. Körülbelül így hangzik, amit mondott:
– Sípjel, ezek a hülye, sípjel, tündérek, sípjel, sípjel, sípjel a megszállottságukkal. Ez a sípjel fickó jobban tenné, ha abbahagyná a sípjel, sípjel szabályok megszegését, vagy pedig jól, sípjel, rúgom!
És mindez monoton robothangon előadva. Tényleg óriási!

*  * *

„– Álljunk csak meg egy pillanatra! Jól láttam, hogy az előbb ásítottál? – A vámpír leengedte a karját a klasszikus drakulapózból.(…) – Mi van veled? Talán nem elég izgalmas, hogy mindjárt meghalsz?
– Ne kezdj el duzzogni, kérlek! De most komolyan, mi ez a V alakú hajvonal? A sápadt bőröd és ez a fekete körgallér? Honnan szerezted? Egy kölcsönzőből?”

*  * *

„– És tényleg mindenen keresztüllátsz? – kérdezte, miközben újabb vázlatot készített rólam.
Lenyűgözve néztem az összjátékot az álca keze és alatta, saját lényének a keze között.
– Nem, a ruhán például nem látok át. Csak az álcán keresztül. Esetedben most a ruhán is, mert a ruhád nem igazi. – Döbbenten hallgattam el egy pillanatra. – Úgy értve, hogy természetesen nem nézek oda. A valódi arcodat nehéz felismerni, de én szeretem nézni az igazi arcodat. Persze eszemben sincs olyasmit bámulni, ami… Hú, ez most elég szörnyen hangzik.
Furcsa arcot vágott, mintha nem nagyon tudná, mit is gondoljon.
– Hm. eddig tényleg nem volt még ilyen jellegű problémám. Talán legközelebb hozhatnál egy rövidgatyát.”

Supernaturally – Több mint különleges

„Senki sem tisztán jó vagy rossz, szivi. Mindegyikünkben megvan mind a kettő, csak azt az oldalt választjuk, ami jobban vonz bennünket.”

*  * *

„– Most túl dühös vagyok rád ahhoz, hogy beszéljünk. Nagyon szeretlek, és nem akarok olyasmit mondani, amit utólag megbánnék.”

*  * *

„– Jack az, akiről próbáltam neked mesélni, Evie. – Raquel önelégülten vigyorgott ránk. – A segítségével olyan gyorsan eljuttathatunk téged a bevetésed helyszínére, mintha egy tündér kísérne, és ő vissza is tud hozni. Soha többet nem kell tündérekkel dolgoznod.
– De hogy csinálja? – Bár saját szememmel láttam, mégsem voltam képes elhinni. Ekkor hirtelen eszembe jutott valami. – Vedd le a pólód!
– Hé, én nem vagyok olyan! – Jack a homlokát ráncolta. – Bár, végül is, miért ne? – Kibújt a pólójából. Más körülmények között megcsodáltam volna a vékony felsőtestét. Most viszont csak még jobban összezavart, mert így sem láttam semmi feltűnőt. Ennyit az elméletemről, hogy esetleg a ruhája alatt rejtegetett valami paranormális dolgot.
Annyira dühös lettem, hogy éreztem, amint elvörösödöm.
– Mi ez a srác? Nem látok rajta semmit! – fordultam Raquelhez.
– Jól mondod, semmi különös. Csak egy tehetséges fiú.
– De hogy csinálta a kaput? Hogy közlekedik a tündérösvényen?
– Hahó! Visszavehetem a pólómat? Vagy azt akarod, hogy a nadrágomat is levegyem?”

Endlessly – Végtelenül

„– Tényleg elegem lesz az ostoba vigyorából és a piperkőc cuccaiból.
Jack bólintott.
– Igen, és a hangja is olyan, mintha finom íze lenne. Komolyan, ez már túlzás. Jobb, ha az ember csak néhány szempontból tökéletes, vegyük például az én hajamat, szememet, megnyerő személyiségemet, és máris nem taglózom le annyira az embereket.
– Jaj, ne, talán féltékenyek vagytok, mert Reth olyan jóképű? Nagyon cukik vagytok!
– Tudod, ha akarnék, én is kinézhetnék úgy – közölte Lend durcásan.
– Ne! Kérlek, ígérd meg, hogy soha, de soha nem változol Rethszé! Maga lenne a legszörnyűbb rémálom.”

*  * *

„– Olvastad a naplóját? – kérdeztem. – Fogadok, hogy van benne pár brutális és kreatív ötlet.
– Nem, csak a tiedet szoktam olvasni. Egyet viszont mondhatok: golyót eresztek a fejembe, ha a Lend annyira jól csókol mondat után legközelebb sem pontot írsz, hanem felkiáltójelet és szívecskét rajzolsz. Neked mindig csak egy dolgon jár az eszed.”

*  * *

„A konyhába lépve azt láttam, hogy Jack éppen egy kanalat egyensúlyoz az orrán.
– Te! – morogtam, és levertem a kanalat.
– Én! – felelte vidáman.
– Te most szépen elviszel engem a tündérbirodalomba, méghozzá rögtön.
– Jaj, Evie, neked mindig olyan jó volt a humorod!”

ENDLESSLY – BLOGTURNÉ

 • Utolsó részéhez érkezett Kiersten White bohókás, romantikus sorozata, a Paranormalcy – Természetfeletti. A zárásról a Blogturné Klub három bloggere mesél, sőt, egy extra állomást is olvashattok.

 • Kiersten White sorozatában több természetfeletti lény is szerepel, köztük a vérfarkasok. A mostani játékunk során olyan híres vérfarkas karaktereket láttok, akik szerepeltek egy filmben/sorozatban – a ti címetek, hogy rájöjjetek melyikben! A helyes megfejtők közül 1 példányt sorsolunk ki a könyvből:

  (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 07.01. – Sorok Között
  07.02. – Spirit Bliss
  07.04. – CB Olvas
  07.06. – Sorok Között extra állomás