Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Nagy játékos címmel jön Vi Keeland új regénye magyarul

2021. augusztus 30-án újabb Vi Keeland regény érkezik magyarul! A Nagy játékos az írónő 2016-ban megjelent The Baller című regénye, a Goodreadsen 38 ezer csillagozás mellett is 4.07-es rátája van, ami jónak számít.

Az Álomgyár Kiadó most megtartotta az eredeti borítót egy kis csavarral: ott a srác arca nem látszódik, csak a teste, nálunk viszont az arca is. Nem is meglepő a váltás, hiszen az eredeti borító nagyon provokatív, khm, a férfiasság terén. Alább megnézhetitek mindkettőt a fülszöveggel együtt.

* Elolvasnád? A linkre kattintva előrendelheted! *

Vi Keeland – Nagy játékos

Brody Eastonnal a férfiöltözőben találkoztam először, az első munkanapomon mint profi sportriporter. A hírhedt irányító úgy döntött, lecsupaszítja magát előttem. Ezen nem azt kell érteni, hogy felfedte előttem a titkait. Nem. Ez az arrogáns alak a legelső kérdésem után leejtette a törülközőjét. Élő adásban.

A Szuperkupa legsikeresebb játékosa új hobbit talált ki magának – hogy minél jobban megszorongasson engem. Amikor visszavágtam neki, már nem csak szakmailag akart megszorongatni. Azonban én nem randizok játékosokkal. És nem azért, mert azon ritka nők közé tartozom, akik a profi foci világában dolgoznak. Sportolóval szívesen járnék. De más típusú játékossal nem. Mindenki tudja, mire gondolok. Ez a típus jóképű, erős, öntelt, és mindig azon jár az esze, hogy kit tud ágyba vinni.
Brody Easton pedig a legnagyobb játékos.

Minden nő arra vágyott, hogy sikerüljön megváltoztatnia őt. De igazság szerint neki csak egy vágya volt: megtalálni azt a lányt, akiért érdemes megváltozni. Kiderült, hogy én voltam az a lány. Egyszerű, nem? Lássuk be: soha nem az. Az „egyszer volt, hol nem volt” és a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” között elég sok minden történik.

A New York Times és a USA Today bestsellerszerzője, Vi Keeland szexi, különálló történettel jelentkezik egy férfiról és egy nőről, akiknek a játék az élete, de be kell látniuk, hogy a szerelem pályáján a legbonyolultabbak a játékszabályok.