Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Könyvkritika: Penelope Ward & Vi Keeland – Szívtipró pilóta

Hú, hogy én milyen jól szórakoztam ezen a könyvön! Igazi humorbomba volt, miközben végig szexi és romantikus is tudott lenni, a mélyben pedig mély tartalom húzódott meg. Szeretem, amikor a karaktereknek vannak mélységei, és olyan problémákkal szembesülnek, amit ugyan egyedül oldanak meg, de nagy erőt ad a másik fél szerelme. De ne szaladjunk annyira előre 🙂

Két főhősünk van: Carter egy szexi és igazi szívtipró pilóta, aki megismeri a repülőtéri váróban Kendallt. A szikra hamar fellángol köztük, és egyikük sem akarja elengedni a másikat, így Kendall végül Brazíliába utazik Carter után, eltöltenek együtt pár napot, a kezdeti kaland pedig lassan mély érzésekké alakul át…

* Kíváncsi lettél? Szerezd be kedvezményesen a kiadótól! *

Úgy érzem a sztori elején sokan fognak majd csodálkozni Kendall döntésén. Csak úgy kövessünk egy srácot a világ végére akit alig pár perce ismertünk meg? Kicsit meredek, és ilyen kérdések folyamatosan felmerülnek majd, hiszen Kendall elég bátor döntéseket hoz meg a történet során. De olyan szépen átjön az, hogy mit miért tesz, és őszintén egy Carter típusú srácot nem sokan hagynának magányosan…

A kémiát nagyon szerettem a főszereplők között. A levegő izzott körülöttük, annyira áradt a sorok között az a bizonyos tuz. De ami a legjobban tetszett a romantikus résznél az, ahogy a saját problémáikat dolgozták fel a szerelem által nyújtott erővel. Megvolt a karakterfejlődés mindkét karakternél, de a szerelem csak elindította a folyamatokat, és nem azért léptek túl a saját árnyékukon, mert a másiknak akartak megfelelni, és ez így annyira szépen átjött.

Kendall életében a pénz miatti döntés volt nehéz, és persze sok más fontos dolog is előjött. Kemény dilemmát kapott az írónőktől, szerintem senkinek sem ment volna könnyedén meghozni a helyes lépést. Carter esetében megkaptuk a fájó múltat, ami elsőre kicsit talán sablonosnak látszódott, de végül nagyon szép történetet faragtak belőle a szerzők, és annyira szívszorító jeleneteket kaptunk leginkább a könyv vége felé, hogy az ember szíve megszakadt olvasásnál, ami itt jó dolog.

Külön szerettem a könyvben a felejthetetlen apróságokat. Mint a Beatles dalok folyamatos jelenlétét, hogy milyen szépen bedolgozták ezt a sztoriba. Imádtam bejárni a világot a szereplőkkel, és a leírásoknak hála tényleg úgy éreztem, hogy ott vagyok, nem lógott ki a lóláb. Ami a Dubaji történteket és jeleneteket illeti, csak lestem, hogy ez így tényleg megtörténhet… Egy biztos, soha nem utazom oda, bármennyire is szép a képeken. Ó, és a mellékszereplők közül a brazil néni mindent vitt, imádtam azt a nőt. No és az ötlet Carter lakhelyével, hű! Nem akarok spoilerezni, csak annyit mondok, hogy aki addig nem zúgott bele a pasiba, na ott tuti elolvad majd.

Értékelés: 9/10

A Szívtipró pilóta egy humorral, romantikával és erotikával teli könyv, aminek ráadásul komoly mondanivalója is akad, és a főszereplők karakterfejlődése is egészen elképesztő. Én nagyon jól szórakoztam olvasás közben, klassz élmény volt, és alig várom az újabb Keeland-Ward kötetet.

Hogy teszik a borító? Nagyon szexi, és kábé Cartert is így képzeltem el, mint a borítón lévő modellt 🙂

Kinek ajánlom elolvasásra? Ha szereted a Rubin Pöttyös könyveket és/vagy a szerzők bármely korábbi könyvét, akkor a Szívtipró pilótát se hagyd ki. Szerintem remek élmény lesz neked is!

* Kíváncsi lettél? Szerezd be kedvezményesen a kiadótól! *

SZÍVTIPRÓ PILÓTA – BLOGTURNÉ

 • A Blogturné Klub tagjait is izgalomba hozta Vi Keeland és Penelope Ward újabb közös romantikus története, a Szívtipró pilóta. A kötet tele van romantikával, humorral és mély gondolatokkal, többek között ezekről is mesélnek a Blogturné bloggerei.

  Tarts velünk az állomásokon, és ha ügyes vagy, meg is nyerheted a kiadó által felajánlott három ajándékkönyv egyikét!

 • Ki ne szeretné a Beatles kultikus dalait? 🙂 A könyvben bizony ezek is szerepet kapnak, Carter ugyanis szeret idézni a dalok szövegeiből, vagy éppen belecsempészni a címeket a beszélgetésekbe.

  A mostani játékunk is Carter cuki szokásához kapcsolódik. Minden blogon találtok egy idézetet valamelyik Beatles slágerből, a feladatotok, hogy beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy mely dalból származik az idézet.

  Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

  Suddenly
  I’m not half the man I used to be
  There’s a shadow hanging over me
  Oh, yesterday came suddenly

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 04.14. – Sorok Között
  04.16. – Deszy Könyvajánlója
  04.18. – Angelika blogja
  04.20. – Sorok Között extra állomás
  04.23. – Dreamworld extra állomás
  04.25. – Cbooks