Home Könyvek listák 5 adaptáció, amit 2022 júniusában nézhetünk meg a Netflixen

5 adaptáció, amit 2022 júniusában nézhetünk meg a Netflixen

Hopp, máris itt a június, amikor is a Netflix újabb könyv és képregény adaptációkat hoz el nekünk. Elég széles a kínálat, lesz itt magyar film, vámpíros LMBTQ történet és egy édes, romantikus sztori is ami Olaszországba repít el. Íme a lista!

Az első áldozat

V.E. Schwab novellája alapján készült sorozatban egy vámpírrá váló lány, és egy vámpírvadász családban élő lány között alakul ki nem várt szerelem. Mit is mondhatnék, már a Buffyban is nagyon szerettem ezt a szálat, kíváncsi leszek itt mit hoznak ki belőle.

Premier: 2022. június 10.

Toxikóma

Újabb magyar film érkezik a Netflixre, ami valós történeten, illetve Szabó Győző (Valami Amerika) színész memoárja alapján készült. A történetben egy neves magyar színész és a pszichiátere kapcsolatát ismerhetjük meg, és persze a drogfüggőség káros, negatív hatásai is felszínre kerülnek.

Premier: 2022. június 15.

A pók feje

A film igazi sztárparádét ígér, a főszerepben Chris Hemsworth és Miles Teller jó eséllyel sokakat a képernyő elé ültet majd. A film George Saunders itthon meg nem jelent könyve alapján készült. A Netflix leírása szerint egy börtön a helyszín, amiben Hemsworth karaktere tudatmódosító szerekkel kísérletezik a rabokon.

Premier: 2022. június 17.

Love & Gelato – Firenzei nyár

Az itthon is megjelent Jenna Evans Welch regény alapján készült filmben egy fiatal lány édesanyja végső kívánságát teljesítve Rómába utazik, ahol kalandokra és szerelemre talál, miközben jobban megismeri önmagát.

Premier: 2022. június 22.

Az esernyő Akadémia 3. évad

Ó, hogy én őt mennyire várom! A képregényeket ugyan még nem olvastam, de a sorozat első két évada nagyon tetszett, az előzetes alapján pedig olyan kalandok várnak ránk, amiket kár lenne kihagyni.

Premier: 2022. június 22.