Home Hírek Érints meg! – Jön a romantikus Vörös Pöttyös novelláskötet

Érints meg! – Jön a romantikus Vörös Pöttyös novelláskötet

Pár hete jött a hír, hogy Érints meg! címmel decemberben érkezik egy novellás kötet a Vörös Pöttyös sorozatba. Ma pedig meg is történt az eredményhirdetés!

A kötetben végül 17 szerző realista és fantasztikus novellája kapott helyet, a teljes listát ide kattintva megnézhetitek, ahogy azt is, hogy milyen szempontokat vettek figyelembe a válogatás során.

Az ismertebb írók közül Kemese Fanni (A Napszemű Pippa Kenn), Helena Silence (Enigma), Róbert Katalin (Szívből, színből, igazán) és On Sai (Apa, randizhatok egy lovaggal) novelláját is megtaláljátok a kötetben. Íme, a teljes lista.

Illetve, büszkén jelentem, hogy az én (Rácz-Stefán Tibor) novellám is bekerült a kötetbe 🙂 Ó, Rómeó! a címe, és két olyan srácról szól, akik a neten ismerkedtek meg, az első randijuk helyszíne pedig a Westend. Íme, egy exkluzív idézet a novellából:

„Eddig tök jól vettem az akadályt. Semmi hülyeséget nem mondtam Rómeónak. És oké, hogy eljött, de…
– Tényleg Rómeó a neved? – Már ahogy kimondom, kedvem lenne a föld alá süllyedni. Hogy lehetsz ennyire gyökér, Boldi?
– Az anyám könyvtáros volt Iránban, az apám pedig magyar író – sóhajt nagyot, mint aki már nem először magyarázkodik. – Gondolhatod! A húgomat Seherezádénak hívják az Ezeregyéjszaka miatt. Szerintem jobban megszívta.
– Bocsi, én csak… Most először ismerkedem a neten, és a barátnőm telebeszélte a fejed. Vagyis, a fejem, nem a tiédet. Egek, ne röhögj!
Komolyságot erőltet az arcára, amikor megszólal.
– És mi vitt rá, hogy találkozz velem? Azt hittem, nemet mondasz majd azok után, amit, tudod… elmeséltem.
A hormonok. Á, ezt mégsem mondhatom. Ennél többről kell, hogy szóljon!”