Home Hírek Jön magyarul a Mielőtt megismertelek harmadik része – Itt a fülszöveg!

Jön magyarul a Mielőtt megismertelek harmadik része – Itt a fülszöveg!

Nyáron érkezik magyarul a legújabb Jojo Moys regény, a Mióta megszerettelek, ami a Mielőtt megismertelek harmadik kötete. Már magyar borítónk és fülszövegünk van, alább megnézhetitek őket.  A molyon pedig magyar nyelvű értékeléseket is találtok, a többségnek tetszett ez a rész 🙂

„Eszembe jutott, amit még Will hangsúlyozott: hogy az életet ne mindenféle másoktól kölcsönzött elképzelések alapján éljem, hanem a magam álmai szerint. A gond csupán az volt, hogy még nem sikerült kiokoskodnom, valójában mik is az álmaim.”

Jojo Moyes – Mióta megszerettelek

A trilógia világszerte milliók által várt újabb kötetében tovább folytatódik a hatalmas sikert aratott Mielőtt megismertelek című regényben bemutatott Lou Clark története.

Lou sok mindent tud. Pontosan tudja például, hogy milyen nagy a távolság új New York-i otthona és londoni barátja, Sam lakása között. Azt is tudja, hogy a főnöke jó ember, ahogy azt is, hogy a felesége eltitkol valamit a férfi elől.

Azt viszont nem tudhatja, hogy miközben beleveti magát New York társasági életébe, hamarosan megismerkedik valakivel, aki jókora felfordulást okoz a lelkében. Merthogy Josh elképesztő módon emlékezteti valakire, akire rendkívül fájdalmas visszaemlékeznie.
Azt sem tudja Lou, hogy mihez kezdjen a kialakult helyzetben – csupán azt tudja, hogy bármilyen döntés hoz, az mindent visszavonhatatlanul megváltoztat az életében. És hogy mindenképp követnie kell a szíve szavát, akárhová is vezesse.