Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Íme 12 szupercuki kutyás idézet W. Bruce Cameron könyveiből

Fotó: Mihalecz Rita

Eddig négy W. Bruce Cameron regény jelent meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A Karácsonyi kutyavásár kivételével mindegyikben egy-egy kutyus volt a főhős, és az ő szemszögükből ismerhettük meg az édes történeteket.

Ez a perspektíva nagyon erős, rengeteg vicces szituációt eredményez az, hogy egy kutyus a narrátor. Most a kedvenc ilyen idézeteim kerestem elő, amik bizonyítják, mennyire viccesek ezek a könyvek. Remélem a ti kedvetek is megjön az olvasáshoz! 🙂

Egy kutya négy élete

#1

„Egyetlen pillanatig sem adta fel. Még az utolsó percben sem. Ha pedig ő képes küzdeni, tudtam, hogy nekem is készen kell állnom a harcra. Mert fontos. Mert szó sem lehet vereségről, ha a sikerhez csak annyi kell, hogy még elszántabban küzdjünk.”

#2

„A kutyákra fontos kötelességek hárulnak. Mi ugatunk, ha megszólal a csengő, a macskák viszont teljesen céltalanul lézengenek a házban.”

#3

„Nagyon kedveltem Anyut. Egyetlen kivetnivalót találtam csupán rajta. Szeleburdiságában gyakran lecsukta a fürdőszobai itató-tálam fedelét. Ethan bezzeg sosem csukná rá a fedelet!”

Egy kuya négy útja

#1

„Szerintem ugyanis az emberek kutya nélkül folyton csak szomorkodnak.”

#2

„Nos, a könyvek kiváló rágcsálnivalók, igaz, szinte semmi ízük, az emberek pedig egyáltalán nem szeretik, ha a kutyájuk a könyvüket csócsálja. Megtanultam, hogy ez egyike azon játékoknak, amit jobb elkerülni.”

#3

„CJ és Gloria egyaránt nagyon boldogtalanok voltak. Ezt nem igazán értettem,hiszen annyi mindennek lehetett örülni: például a szalonnának, vagy az olyan napoknak, amikor CJ-vel a hátsó kertben heverésztünk, és közben az ujjaival lágyan cirógatta a bundámat.”

Egy kutya hazatér

#1

„Nem tudtam elképzelni, miért csinálja ezt a „Megyek dolgozni”-t. Hát nem voltam jó kutya?”

#2

„Én azonban tudtam, hogy az élet soha nem ilyen egyszerű, hogy ahelyett, hogy az ajtók kinyílnának előttünk, ahhoz, hogy eljussunk valahova, kerítéseken kell átugranunk.”

#3

„A kutyák már csak ilyen csodálatosak.”

Karácsonyi kutyavásár

#1

„Úgy tűnik, a kutyák már csak ilyenek: egy pillanat alatt megfeledkeznek a neheztelésről, elnéznek bármilyen sértést, hiszen annyival jobb érzés, ha mind barátok vagyunk!”

#2

„Ez a kutyák tanulsága: fontos, hogy a pillanatnak élj, aztán lépj tovább a következő csoda felé.”

#3

„Miért nem szólt senki, hogy ilyen, ha az embernek kutyája van? Hogy attól fogva minden pillanatnak jelentősége lesz, hogy minden napból valahogy csak a legjobb emlékek maradnak?”

EGY KUTYA HAZATÉR – BLOGTURNÉ

  • W. Bruce Cameron megható állattörténetei 2012 óta melengetik meg újra és újra a magyar olvasók szívét. Az évek során megéltek számtalan újranyomást, s némelyikből film is készült– éppen ez a helyzet a szerző Egy kutya hazatér c. regényével, melynek adaptációja nemrégiben meghódította a mozikat is. A könyv ennek köszönhetően immár új köntösben is elérhető, úgyhogy amennyiben Ti is szívesen tudnátok a polcotokon, tartsatok velünk ötállomásos blogturnénkon, ahol a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából 3 példány kerül kisorsolásra!

  • Alaszkai malamut

    Egy szívmelengető W. Bruce Cameron történet blogturnéján mi másé is lehetne aszerep, mint a kutyáké! Ennek megfelelően minden állomáson elrejtettük egy kutyafajta nevét, a Ti feladatotok pedig az lenne, hogy megtaljátok ennek a kiemelt betűit, helyes sorrendbe rakjátok őket, az így kapott kutyafajta nevét pedig írjátok be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába! A helyes megfejtők között a könyv három példánya kerül kisorsolásra. (ut)

    Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

    a Rafflecopter giveaway
    https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

  • 02.22. Sorok Között
    02.24. Never Let Me Go
    02.26. Sorok Között (extra)
    02.28. Kelly és Lupi Olvas
    03.02. Könyv és Más


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading